2777
2789
عنوان

مامانای باردار کمک🥺🙏

106 بازدید | 16 پست

شش هفته باردارم و دردی شبیه درد پریودی دارم نشونه چیه؟

دو روز پیش بعد از رابطه لکه بینی داشتم در حد کم و فقط یکبار ، رفتم سونو دکتر ساک بارداری دید اما گفت جنین رو درست نمیتونم ببینم هفته دیگه بیا، شیاف پروژسترون هم بهم داد ...

الان چیکار کنم بنظرتون خطرناکه؟ خیلی نگرانم

عزیز دلم عادی درد پریودی 

ولی لکه بینی اگه بازم دیدی حتما برو دکتر 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته شد برو سونو احتمال اینکه بارداری پوچ باشه هس اگرم خواستی برو ازمایش تیتر بتا حاملگی بده دوروز بعدم دوباره بده جوابشو مقایسه کن اگر اومده باشه پایین ک یعنی داره سقط میشه اگر ک دوبرابر شده بود سالمه 

یه هفته شد برو سونو احتمال اینکه بارداری پوچ باشه هس اگرم خواستی برو ازمایش تیتر بتا حاملگی بده دورو ...

آخه داخل سونو قبلی گفت ساک بارداری و کیسه زرده هست، با این وجود پوچ ممکنه؟ 🥺 

فقط چند دقیقه این درد اومد سراغم و تمام ... جدی عادیه؟ ممنونم عزیزم حتما🌺

بله گلم منم درد پریودی داشتم 

سر دخترم کمر دردم شدید تر بود دردش 

سر پسرم شکم دردم بیشتر بود 

تنها زنگ خطر تو  اوایل دوران بارداری لکه بینی 

و بعد از ۱۷ هفته لگد نزدن نوزاد 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

نمیدونم کیسه زرد ولی خب به من گفتن ساک بارداری هست ۶ میلی متر بود دوهفته دیگه بیا رفتم گفت ساک بارداری فقط هست ۱۰ میلی متر جنین نیست ولی خب من لکه بینی دوهفته ادامه داشت 

خیر چون زرده هست پس پوچ نیست