دو روز پیش بعد از رابطه لکه بینی داشتم در حد کم و فقط یکبار ، رفتم سونو دکتر ساک بارداری دید اما گفت جنین رو درست نمیتونم ببینم هفته دیگه بیا، شیاف پروژسترون هم بهم داد ...
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
فقط چند دقیقه این درد اومد سراغم و تمام ... جدی عادیه؟ ممنونم عزیزم حتما🌺
بله گلم منم درد پریودی داشتم
سر دخترم کمر دردم شدید تر بود دردش
سر پسرم شکم دردم بیشتر بود
تنها زنگ خطر تو اوایل دوران بارداری لکه بینی
و بعد از ۱۷ هفته لگد نزدن نوزاد
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
آخه داخل سونو قبلی گفت ساک بارداری و کیسه زرده هست، با این وجود پوچ ممکنه؟ 🥺
نمیدونم کیسه زرد ولی خب به من گفتن ساک بارداری هست ۶ میلی متر بود دوهفته دیگه بیا رفتم گفت ساک بارداری فقط هست ۱۰ میلی متر جنین نیست ولی خب من لکه بینی دوهفته ادامه داشت
آخه داخل سونو قبلی گفت ساک بارداری و کیسه زرده هست، با این وجود پوچ ممکنه؟ 🥺
خیر چون زرده هست پس پوچ نیست
زیاد استرس وارد نکن به خودت که از همچی بدتره استرس که بگیری این دردا بیشتر میان سراغ ادم من خودم استرس میگرفتم وعصبی میشدم دل و کمرم شدید درد میگرفت😐🤦♀️