2777
2789
عنوان

بیاین ی لحظه 😔 ببینین این چیه تو چشم پسرم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 32 پست
چجوریه یعنی مث گل مژه میره؟

نه دردنداره اما ابریزش ازچشمت داری اگه گردوخاک ونورافتاب بهش بخوره وبعضی اوقات میاد روچشمت دیدت اذیت میکنه باقطره اشک مصنوعی بهترمیشه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون فاویسم داره ببر دکتر سرخود کاری نکن دارو نده منم پسرم فاویسم  داره دارو اصلا سرخود نمیدم&nb ...

فاویسم چیه میشه بگین

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

نه دردنداره اما ابریزش ازچشمت داری اگه گردوخاک ونورافتاب بهش بخوره وبعضی اوقات میاد روچشمت دیدت اذیت ...

دخترمم هر وقت باد بخوره به چشمش اشک میاد نکنه اینجور باشه فردا وقت دکتر دارم ولی من متخصص اطفال نوبت گرفتم باید چشم پزشک ببرمش؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
چند روزه که غقط قی میکنه نه این مثل تبخاله نمیره خودش

اگه تبخاله که میره با دارو 

میگم از ترس میشه اینطور و بپره از خواب 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
دخترمم هر وقت باد بخوره به چشمش اشک میاد نکنه اینجور باشه فردا وقت دکتر دارم ولی من متخصص اطفال نوبت ...

اره ببر چشم پزشک