2777
2789
عنوان

باردارم چرا با رعايت كالري دارم پيش ميرم ب سمت غولي؟!!😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 72 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قدم ۱۷۰ وزنم بالاست ۸۵ بود قبل بارداری ولی همه میگن بهت نمیخوره چون شکم اصلا ندارم فقط سینه هام ارثی خیلی بزرگه هیکلمو دوس دارم ازارم نداده که فکر رژیم بیفتم بخصوص که شوهرمم وزنش بالاس من ۳۰ کیلو کمترم ازش بهم میخوریم کیف زندگیو بکنین بابا من روزای اول ازدواج که داشت وزنمون میرف بالا حساس بودم انقدر رژیم گرفتم و زیاد تغییر نکردم که زده شدم تازه دکترشم خیلی معروف بود همشم شام عدسی و سیب زمینی ابپزو این چرت پرتا ول کنین بابا الان رعایت نمیکنم همه خوشمزه ها رو میخورم وزنمم نه بالا میره نه پایین 😂

البته من وزنم به خاطر ول کردن ورزش رفت بالا ورزشکار بودم تو دومیدانی کلی مدال داشتم ول کردم بعد ازدواج یهو ۲۰ کیلو اضافه کردم و دیگه ثابت شد تکون نمیخوره قفل شده رو ۸۵

الانم بعد زایمان ورزشو شروع میکنم خیلی علاقه دارم به ورزش

طبیعی صد در صد بهتره اما من ترسوم خیییلی

منم خیلی سخت زام

ولی هر چی میگفتم یه چی میگفتن گفتم بد گوشتم میگف اون چند تا بخیه کوچیک بوده انقدر دیر جوش کرده چه برسه به بخیه ۷ لایه خلاصه یکی هم تو مطب دکترم بود بنده خدا خیلی از بخیه هاش کشیده بود میگف سر سه تا بچم عفونت و خونریزی میکرده اونم خیلی ترسوندم با اینکه درد وحشتناک طبیعیو کشیدم دوبارع رو اوردم به طبیعی اما با ترس فراوان فقط رفتم هر چی دعا برا اسون شدن زایمان تو نت بود همه رو نوشتم🤣🤣

طبیعی صد در صد بهتره اما من ترسوم خیییلی

تا حالا داشتی زایمان طبیعی ؟ شاید خوش زا بودی من یکی از فامیلا دو ساعته زایمان میکنه راحت بعدشم عالی ولی من خیلی بد زا بودم..فک کنم لاغر ترا راحت ترن زایمان میکنن چون این بنده خدا که خیلی خیلی لاغره بازم نمدونم میگف شوهرم استرس داشته من خوشحال با ویلچر اوردنم بیرون میگفتم سلاممممم دست تکون میدادم