2777
2789

بچه ها الان خواهرم زنگ زد گفت مهراد بهونه کرده فردا بریم خونه خاله، حالا مهرادش قربونش برم ۷ سالشه پسر منم ۵ سال باهم موش و گربن یعنی هر جاااا این دوتا میفتن به هم من همش باید حرص بخورم.اخرین بار که رفتیم با بچه هامون بیرون وقتی برگشتیم من تا چندین وقت سوزش معده داشتم از بس حرص خورد ازین دوتا😫😫پسرمو هول میده پسرم موهاشو میکشه اون گاز میگیره خواهرمم فقط میخنده😐اصلا نمیتونن باهم بازی کنن.پسرم بهش اسباب بازی نمیده اونم همش میاد پسرمو سفت بغل میکنه کلافش میکنه😉منم نمیتونم دعواشون کنم بچن هی جداشون میکنم باز مثل اهنربا میچسبن بهم دعوا😫حالا الان زنگید گفت فردا میایم خونتون رومم نشد بگم نه😩به نظرتون زشته پیام بدم نیاید؟اخه واقعا این دوتا باهم نمیسازن😞دلمم نمیاد روی خواهرمو زمین بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتو بذار کلاسی چیزی 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره