2777
2789
عنوان

خانم های که شاغل هستند

1422 بازدید | 95 پست

چقدر پول و دارایی دارید؟

چند سال هست کار میکنید؟

من ۵ ساله کار میکنم فقط تونستم ۵۰ تومنی طلا بخرم ،یه گوشی و خرج های خودم و بدم در حد لباس و آرایشگاه و یه مبلغی هم به بقیه کمک کردم .

الان هم فقط یه ۱۰ تومن دارم‌ .

همش فکر میکنم که پول هامو نتونستم مدیریت کنم.....

اشتباه میکنم یا درسته؟

حقوق هم کمتر از پایه بود که امسال دیگه افزایش دادند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من که خیلی خوبه بازم پول جمع کردی از الان به بعد بیشتر جمع کن خورد خورد طلا بخر بعدش عزیزم حقوقت چقدره در ماه؟

‹💚🌱›براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون،اهدافتون وخوشیاتون باشهکه وقت نکنید زندگی دیگران رو نقد کنید ،بد کسی رو بگيد يا خودتون رو با کسی مقایسه کنید.

بحث مدیریت نیست خانوما خودتون رو سرزنش نکنید . هزینه های زندگی بالاس و تورم بیداد می‌کنه . چیزی برای پس انداز نمیشه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

من ۱۳ سال یه کوییک دارم سه دونگ مغازه حدود دویست تومن طلا ...یه خونه کوچیک داشتم که فروختم گذاشتم رو خونه ی جدید که به نام شوهرمه پیشنهاد و اصرار خودم بود ولی الان هر موقع یادش میفتم میخوام خودمو جرواجر کنم 

من ۱۳ سال یه کوییک دارم سه دونگ مغازه حدود دویست تومن طلا ...یه خونه کوچیک داشتم که فروختم گذاشتم رو ...

همش از درآمد یا ارث؟؟

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
حواست باشه خیلی هم خرج نکن یهو به خودت میای میبینی چند ساله کار می‌کنی و هیچی دستت نیسن

انشالله بدهیام رو بدم باید جمع کنم یه گوشواره بخرم واسه خودم

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد