2777
2789
عنوان

با شوهر بی منطقم چکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 26 پست

از اول خیلی بهش رو دادی دیگه الان ما یه ماشین داریم شوهرم میخواد یه ماشین دیگه بخره ولی پولش کمه باید این ماشینم بفروشه به من میگفت یه وام بگیرم تو قسطاشو بده تا ماشینو نفروشم گفتم اگه میخوای بزنی به نام من، من قسطاشو میدم

حالا فعلا داره فکراشو میکنه😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی فحاشی میکنه سکوت کن ولی منفعلانه عمل نکن. بدعادتش کردی الان باید اصلاحش کنی. صبر کن هرچی خواست بگه بعد بگو تموم شد؟ حالا اون کاری که گفتم رو بکن. خونسرد باش. احتمالا وقتی بی توجهی ببینه دست به حرکات تهاجمیتر مثل شکستن وسایل و حتی حمله و... میزنه که تحت تاثیر قرار بگیری ولی باز توجه نکن. دیگه هم پولات رو توی خونه خرج نکن.

نقطه ضعف خودش چیه؟ از خانوادش حساب میبره؟ اعتبار اجتماعی داره؟ آبروش توی محل کار مهمه؟ اونو پیدا کن و با همون وادارش کن درست رفتار کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وقتی فحاشی میکنه سکوت کن ولی منفعلانه عمل نکن. بدعادتش کردی الان باید اصلاحش کنی. صبر کن هرچی خواست ...

والا اون هیچ چیز جز پول براش مهم نیس خونوادش رو کلا گذاشته کنار بخاطر اینکه میگه به خواهر برادرش بیشتر پول دادن مادرش میاد خونمون کم محلیش میکنه تا با چشم گریون بره از خونمون من متاسفانه نمیدونستم چجور آدمی هست وگرنه هیچ وقت با ی همچین آدمی ازدواج نمیکردم... 

خسته هستم از همه چیز زندگیم ولی میدونم اگر طلاق بگیرم بچمو میگیره ازم ولی این سکوت احمقانم هم واقعا خستم کرده اگرم بخام جدی بشم باهاش خونوادممم اذیت میکنه اصلا براش مهم نیست پدر مادرم مسن هستن گناه دارن.. اون خونواده خودشو کامل حذف کرده از زندگیش خونواده منم براش مهم نیستن

اون حاضر نیست برای تنها بچش یه لباس بخره باورت میشه بچه 7 ساله من یه جوراب تاحالا باباش براش نگرفته ...

دیگه بهتره کم کم اینکارو بزاری کنار... مثلا به بچت بگو به پدرش بگه کاپشنم خراب شده ،ندارم،روم نمیشه جلو دوستام ...شاید حداقل واسه بچش کوتاه اومد

حداقل زبونی هم قبول نداره که منم حقی دارم و قدردان باشه میگه تو حقوق چندانی نداری که کمکی کرده باشه ...

اگه خسته شدی و زندگی و آینده بچه آت مهم هست برات برو با وکیل صحبت کن