2777
2789
شما درمان شدی عزیزم ؟

یکی از اطرافیانم. خودم یه مشگلی دیگه ای داشتم که از ایشون دارو گرفتم بعد از۶سال درد کشیدن راحت شدم ودرمان شدم.واقعا بعضی وقتا تاسف میخوردم که چرا زوتر از اینا نشناختمو این همه سال درد کشیدم بهرحال خداروشکر درمان شدم. بخدا من میگم آدم وقتی میتونه یه کاری واسه‌ی کسی انجام بده چرا دریغ کنه؟؟حالا کدوم شهری؟؟شمارشو بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اطرافیانم. خودم یه مشگلی دیگه ای داشتم که از ایشون دارو گرفتم بعد از۶سال درد کشیدن راحت شدم و ...

الان رفتم سایتش یه چیزایی نوشته بود مرزنجوش اینا 

باید زنگ بزنم برم پیشش؟ 

الان رفتم سایتش یه چیزایی نوشته بود مرزنجوش اینا  باید زنگ بزنم برم پیشش؟

بله زنگ بزن.چون اول باید ببینن چه طبعی داری؟؟؟بعد شرایطط رو میپرسن؟؟؟همینجوری که نمیشه.من شماره ی همراه شونو دارم.البته که همه ی شمارشون با خط تلفن همراهه