بچه ها من ۶ ماهه عقد کردم و کلا تو کار خیاطی وارد نیستم مثلا نمیتونم لباس یا شلوار کوتاه کنم چون تا حالا انجام ندادم ولی آشپزی کیک پزیم عالیه یه بار پیش همسرم گفتم بلد نیستم کار حیاطی حالا بعضی وقتا میگه یاد بگیر خیلی بدم میاد این مدلی میگه چیکار کنم دست خودم نیست
دیگه یه درز شلوار یا لباس یا دکمه دوختن که نیاز به آموزش خیاطی نداره که بعضی میگید ما خیاطی انجام نمیدیم...این کارها رو که باید هرکسی چه مرد و چه زن بلد باشه
حالا کوتاه کردن یکم قلق داره که اونم یبار کوتاه کنید راه میفتید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاملا درسته من دوره خیاطی دیدم کلی کلاس رفتم و مدرک گرفتم ولی باورتون نمیشه حتی یه درز هم نمیدوزم ...
منم همین دست و پا شکسته بلدم ولی خوب مجلسی ها رو کت و شلوارا رو میدم خیاط شاید اگه بشینم تو یوتیوب کمی وقت بزارم بتونم خودم بدوزم ولی میگم چه کاریه بنده خدا پولشو میده چرا خودمو بندازم تو زحمت
خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
این در حد درز دوختن نمیگه با یه لحن طلبکارانه میگه باید سطح متوسط باشی
اره شما رو میدونم...با اون دوستمون بودم
بنظر منم هرچی زوری باشه آدم سخته براش...یکی دوبار فیلم های حیاطی رو ببین اگه دیدی علاقه داری برو وگرنه الکی وقت خودت رو تلف نکن ...چون وقتی علاقه نداشته باشی نمیتونی ادامه بدی،،البته هر هنری و رشته ای همینه