2777
2789

اول این که مارک پوشکشو عوض کن

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی از پوشکش نیست 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

دو تا پماد عزیزم 

کلوتریمازول موضعی نصف یک بند انگشت و هیدروکورتیزون نصف اون مقدار با هم قاطی میکنی روی محل تمیز می‌زنی 

حتما پاشو با شامپو بچه و آب ولرم بشور آروم با پارچه نرم خشک کن 

اصلا دستمال مرطوب نکش و بعدش این ترکیب رو بزن 

اگه توی طول روز بازش بذاری تا هوا بخوره که سرعت خوب شدنش چند برابر میشه

عریزم شاید ب پوشکش حساسیت داره واینکه شاید بعضی ها بگن نه غیر بهداشتی و فلان و...ولی روغن نباتی بزن آب رو آتیشه من الان وقتی کمی بچه بدنش قرمز میشه میرنم زودی خوب میشه