2777
2789
عنوان

واقعا حیف من برای او

269 بازدید | 15 پست

واقعا خودمو میبینم، مهربون دلسوز وفادار بساز. 

اینقد به خودم میرسم انگار نه انگار چشمش منو نمیبینه

آخه چرا مردا اینجوری شدن، هم شون چشمشون بعد یک مدت از خانوماشون سیر میشه. هر کار کنی نمیبینن. فقط شب جمعه چشاشون باز میشه😶

واقعا خسته شدم ازش 

ببخشید اما خودم برای خودم تو آینه ناز میکنم نگا میکنم کیف میکنم😬 واقعا حیف جوونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید همسرت ببخشید معذرت میخوای یه بیماری گرفته کور شده😐💔

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
نمیگم  خیلی خوشگلم،  چهره معمولی و مهربونه هر کی دیده، اما حیف اندامم برای این شوهر😬 از ا ...

همه ی مردا همینن غصه نخور

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
کور که چه عرض کنم، بیرون چهار چشم میشه🤨

سندرم چشم بی قرار🥴

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خب حیف میشم دو روز دیگه پیر میشم🙂

میگم که تجربه کردم غصه نخور که تو جوونی پیر بشی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.