2777
2789

بیشتر از یک هفته اسبه شوهرم میگم بریم بیرون یکم بگردیم نمیبره که نمیبره ولی تا آخرهفته فامیلاش دعوتش میکنن سریع میگه با مامانش بریم الان بهش میگم بریم بیرون میگه سرده نه دندونمم عمل کردم انقدر کسلم تو خونه ولی هروقت و هردیقیه بخواد خودش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همینه ولی عاشق دوستاشه همش دوست داره بادوستاش بره بیرون منم هیچی 

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
هعی🥲دوست ندارم اخر هفته هم برم خونه فامیلاش

نرو عزیزم نرو باهاش

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
چقدر رفتار مردا بده

اره دیگه تخصیر یکی مثل من توه که زورمون یه این الدنگا نمیرسه 

🥲🥲🥲منم همش سرکاره از سرکار میاد میخابه بعد بیدار میشه یساعت بیداره واس شام و چای بعدش باز میخابه& ...

نمیشه خودم برم ساختمان خانوادگیه بعد دایی هاش خیلی ادمای گند و گیر بده هستن و حرف دربیار 

اره دیگه تخصیر یکی مثل من توه که زورمون یه این الدنگا نمیرسه 

واقعا خودش ظهرا میاد ناهارشو میخوره بعدش باشگاشو میره بعد ساعت هشت میاد خونه اخلاقشم جوریه ک بیشتر تو گوشیه منم امروز بی محلش کردم دقیق مثل خودش 

مستقیم بهش نگو بریم بیرون. فک میکنه دستوریه و انجام نمیده. وقتی تو ارامش خاطر نشستید پیش هم.خیلی نرم و خوش اخلاق بگو‌.وای چقد دوست داریم بریم یه جایی یه گردشی..واقعا هوس کردم بزنیم بیرون..

بعدشم اگه قسمت شد و رفتین بیرون کلی ذوق کن و تشکرکن تا بفهمه اینجوری میتونه خوشحالت کنه و زودبه زود ببرتت بیرون..

اونروز دندونم جراحی کردم پر از دردم تو ماشین میگه بریم بیرون الان توقع داره با اون دردم بگم اره یا مثلا تا خونه مامانم میبرتم میگم خب بریم ی دور بزنیم بعد بریم خونه میگه این مگه بیرون نیست 

مستقیم بهش نگو بریم بیرون. فک میکنه دستوریه و انجام نمیده. وقتی تو ارامش خاطر نشستید پیش هم.خیلی نرم ...

اینقدر اینطوری کردم ک نگو من ادمی نیستم ک بخوام دستور بدم بهش اصلا در همه حال جوابم نه اخرین بار ک رفتیم بیرون یخورده دور زدیم ماه پیش بود

وایییییی خدا بهت صبر بده😔😢😢🥺

دقیقا الانم بیکار بود خونه بود گفتم بریم گفت نه رفت تا پایین رفت بیرون تا سر محل کارش با اینکه میتونست نره و منو ببره بیرون