نمیتونید فرض کنید چه خصوصیاتی داره.... یعنی قابل توصیف نیست... بی نهاااایت چرک... دو ماه یه بار میره حموم... به شدت بددهن... حتی جلوی من ک عروسشم خجالت نمیکشع حیا نداره... انقدر هیزه ب زنای مردم نگاه میکنه بعضی وقتا حس میکنم ب منم زل زده مرتیکه دیوث.... تو خونه خراب شده خودش نمیمونه تو محل کار شوهر من میمونه... خونه یچه هاش میگرده صبح تا شب ناهار شام میره خونه بچه هاش... همه ازش مینالن.... ولی پسراش در حد پیغمبر قبولش دارن انقدرررررر روش تهصب دارن.... خیلی میاد خونه ما... یعنی وقتی میاد شوهرم اصلا باهام حرف نمیزنه بد میاد جلوی باباش حتی بهم نگاه کنه... تو خونه خوپم بهم دستور میده تو همه چیز دخالت میکنه یعنی خیلی ناراحتم.... کاش کسی درکم کنه چقدر اذیتم از وجود این عوضی....وقتی پیش شوهرمه کلا رفتارش تغییر میکنه... هرروزم ورش میداره میارع خونه.... انقدر اعصابمو خورد مسکنه ک کم میمونه گریه کنم
چطور ب شوهرم بگم نیارتش.... ک البته اگع بگم خودشو جر میده... یا چند روز بهم محل نمیذاره یا یه دعوای مفصل... چیکار کنم اخه خیلی اذیت و معذبم... صبح تا شب منتظرم شوهرم بیاد خونه وقتی ام میاد باباشو میاره انقدررر تو ذوقم میخوره تا اخر شب و بیشتر وقتا تا صبح میمونه خونه ما