2777
2789
عنوان

ینی ایدز گرفتم؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 40 پست
🤣🤣🤣🤣حق بده بخدا دیوونه شدم😁

استرس ادمو از پا میندازه خودم یه عدد استرسی وحشتناکم حالا به تو میگم😂😂صبی سر اینکه اقام منو همون ازمایشگاهی میخاستم نبرد و یه جا دیگه نوبت گرفته بود دعوام شد😂ولی خب نه دیگه ایقده راحت ایدز بگیری اگه جا مطمعنی باشه و همش ضد عفونی کنن مشکلی پیش نمیاد مگه جاهای خیلی شلوغ  واسه اینکه مشتری از دست ندن وقتشون هدر نره بخان تن تن ضد عفونی کنن این اتفاق بیوفته 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس ادمو از پا میندازه خودم یه عدد استرسی وحشتناکم حالا به تو میگم😂😂صبی سر اینکه اقام منو همون ا ...

ایییش تو ک از من بدتری 🤣🤣🤣

نه خدایی همیشه دیدم ک ضدعفونی میکنه بازم سسخل بازی درمیارم

خدایا گاهی نگاهی...
ایییش تو ک از من بدتری 🤣🤣🤣 نه خدایی همیشه دیدم ک ضدعفونی میکنه بازم سسخل بازی درمیارم

پس خداروشکر من بس جوش استرس میزنم همش صورتم پر جوشه😶

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
بدم میاد از رفتارای آدمای وسواسی که فکر میکنن همش در حال گرفتن انواع بیماری هان  آدمو روانی می ...

اینجوری نگو، دست خودشون نیست. وگرنه که نمی‌خوان هم خودشون هم دیگران رو با این افکار آزار بدهند عزیز

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.