2777
2789
عنوان

حس ناامنی

510 بازدید | 7 پست

سلام دوستان در مورد این حس ناامنی نسبت به دنیای بیرون و درمانش تجربه ای دارین؟ 

فضای ذهنی ابری و پر از اضطراب و ترس که باعث میشه نتونی از نقطه ی امن و خونه بزنی بیرون، یجورایی اضطراب اجتماعی داری و بی اعتمادبنفسی. 

اره من پنیک می زدم. دو سال رسما زندگی نکردم فکر می کردم فقط من اینجوریم :/ جهان ناامن بود برام و امه چیز غیر قابل کنترل. 

کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین. اگه تونستی دوره جذابیت درونیشو بگیر کار کن. اگه نتونستی فایلای رایگانو گوش کن دست اوردا رم همین طور. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من پنیک می زدم. دو سال رسما زندگی نکردم فکر می کردم فقط من اینجوریم :/ جهان ناامن بود برام و امه ...

این دوره چقد کارساز بود براتون؟ سوده هروی میگن دردو خوب میگه ولی راهکار نمیده واس درمان درسته؟ 

این دوره چقد کارساز بود براتون؟ سوده هروی میگن دردو خوب میگه ولی راهکار نمیده واس درمان درسته؟ 

اوووووه عالی بودم چهارماهی که به حرفاش عمل می کردم. الان سه هفته اس دوباره شروع کردم. چون تازه دارم می فهمم چی می گه. 

اونایی که این حرفارو زدن مثل اوایل منن حرفاشو نمی فهمن. حق دارن منم اولش نمی فهمیدم چی می گه. 

اصلا اولین بار که گوش دادم فکر کردم کل پولمو ریختم دور. 

چون اولش اینه:

رژیم غذاییتو درست کن کم بخور هله هوله نخور. 

عصبانی نباش نوشخوار فکری نداشته باش. کم حرف بزن..... (اینا تو دوره های خودسازی هم گفته می شن. منظور سوده اینه این کارا انرژیتو زیاد می کنه) 

با خودم گفتم پولم از دست رفت اخه من دنبال این بودم خوب شم و کارامو درست کنم اینا چین؟ چرت و پرتن. 

بعد اما کم کم یه اتفاقاتی افتاد منم برام جالب شد شروع کردم با دقت گوش دادن. خیلی اتفاقای جالب واسم افتادن دوره عزت نفسو گرفتم یه چیزایی رو تو خودم دیدم اونا هی به گریه انداختتم باز افتادم به فرافکنی و رها کردم. 

اما دوباره شروع کردم :) 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اوووووه عالی بودم چهارماهی که به حرفاش عمل می کردم. الان سه هفته اس دوباره شروع کردم. چون تازه دارم ...

اوکی حتما امتحانش میکنم، مرسی از راهنمایی و وقتی که گذاشتین ممنونم🌹

اوکی حتما امتحانش میکنم، مرسی از راهنمایی و وقتی که گذاشتین ممنونم🌹

خواهش می کنم. امیدوارم موفق بشی♥️ 

فقط یه چیزی اگه دوره گرفتی رمزش زیاد شنیدنه. به هزاربار شنیدن.