2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت طلاق بگیر😔

1274 بازدید | 63 پست

بچه ها منو شوهرم ۳سال دوست بودیم و واقعا عاشق همدیگه 

وقتی اومد خاسگاری ۲۴ سالش بود من ۲۰ سال و دیگه پدر و مادرم که دیدن من دوسش دارم سنگ ننداختن با اینکه نه خونه داشت نه ماشین و نه حتی کار بخصوص اینکه مامان هم نداشت   

بعد از عقدمون کار پیدا کرد کم کم ماشین خریدیم و... اما اخلاقش فقط دو سه ماه خوب بود بعدش خیلی اذیت میکرد تو جیبش قرص اعصاب پیدا کردم و گفت چون مامانم مرد و اذیت شدم قرص میخورم

خلاصه با وجود همه اذیتا و رفتارای بچه گانش عروسی کردیم 

و بعد از عروسی فهمیدم از ۲۰ سالگیش مواد مصرف میکنه اما نه خیلی اما بعد از عروسی شدید شد همش تو چورت و حال بد:( اخلاقای بد و بچه گانه و رفتارای خاله زنکیش هم که بماند

خلاصه از بعد عروسی خیلی تلاش کردم و حتی چند ماهم رفتم قهر تا به خودش اومد و الان ۶ ماهه که پروسه درمان را طی میکنه و یکمی بهتره

اما از نظر اخلاقی نه !نه اینکه بد اخلاق باشه اتفاقا میگه و میخنده اما خیییلی بچگونس کاراش خیلی رو مخه قشنگ انگار دارم بچه تربیت میکنم و انگار هیچی بلد نیست از آداب معاشرت همه مسخرش میکنن بهش میخندن و رو حرفش حساب نمیکنند 

یه جا که میخام برم کلی سفارش میکنم بهش اخرشم کار خودشو میکنه و با نوع رفتار و حرفاش آبرومو میبره

حالا بابام امروز بهم میگه دختر تو با شوهرت آینده ای نداری و از همه بیشتر خودت اذیت میشی تا بچه نداری جداشو و به فکر بعدت نباش

من واقعا موندم چیکار کنم  از یه طرف دوسش دارم ار ی طرفشم خستم کرده از زندگی و میترسم که واقعا پدر خوبی نشه تاحالا که برا من شوهر ایده آل نبوده 

نمیگم خودم خوبم ولی واقعا از نظر رفتار بهم دیگه نمیخوریم😔راستی حق طلاق رو هم داره.نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد رو ترک کرده یا هنوز مصرف میکنه..

از طریق کنگره ۶۰ پله پله کمش کرده و الان خیلی کم شده  تا سیستم بدنش تعادل پیدا کنه تا عید دگ تموم میشه

الان دیگه مشکلم موادش نیست و اخلاق بچگانشه 😔

طلاق بگیر.چرا اصرار داری ک عذاب بکشی.خواهر زندگی با این شهص مثل دویدن رو تردمیل هست میدویی ولی ب هیجا نمیرسی درجا میزنی و خستگی فقط برات میمونه.تا دیر نشده و بابا پشتته جداشووو

حق با باباته

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
از طریق کنگره ۶۰ پله پله کمش کرده و الان خیلی کم شده  تا سیستم بدنش تعادل پیدا کنه تا عید دگ تم ...

عزیزم رفتار بچگانشو میتونی با رفتن پیش روان شناس حلش کنی ،خیانت ک نمیکنه شوهرت، اگه دوسش داری دلت باهاشه کمکش کن