2777
2789

دیروز یادم رفته بود خروجم رو از محل کارم ثبت کنم مسیول کارگزینی زنک زد که چرا قبت نکردی گفتم یادم رفته البته شک کردم که ثبت شده یا نه بعد گفت فکر کنم وذود رو زدی رفتی دنباا کار خودت اون لحظه هول بودم مثل تمام عمرم باید جرش میدادم که اصلا به تو چه که من کجا رفتم پیش میاد کارمندی یادش بره خروج رو ثبت کنه ولی هیچی نگفتم از دست خودمم خیای ناراتحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن در موردش من که بعید میدونم تقویت بشه مثل آیکیو انگار ذاتتیه

خیلی تقویتش سخته دقیقا همونجوری که خودت گفتی ارتباط مستقیم بااعتماد بنفس داره من قبلا خوندم دربارش

هرچی اجتماعیتر و باهوش تر و بااعتمادبنفس تر باشی حاضرجواب تری از این سه تا هوش رو نمیشه کاریش کرد ولی دوتای دیگه رو چرا

لطفا درخواست دوستی ندید