2777
2789
عنوان

بارداری

240 بازدید | 16 پست

سلام به همه من تو اقدام بارداری هستن الان ۲۱ سیکل هستم دوره هام ۲۹-۳۰ روزس امروز ترشح زیاد دارم دلیلش چیه.؟؟اگه لقاح گرفته باشه ترشح کم میشه ؟؟؟؟یا زیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲خیلی سخته توکل ب خدا

خیلی😭😭بخدا دلم میخواد فقط جیغ بزنم آروم بشم .این ماه دو تا سینال اف زدم از روز تخمک گذاری هر روز یه بساط دارم .علایمم هم با ماهای قبل فرق داره نمیدونم عوارض امپوله یا توهم خودمه یا واقعا باردارم .کلافه شدم 

خیلی😭😭بخدا دلم میخواد فقط جیغ بزنم آروم بشم .این ماه دو تا سینال اف زدم از روز تخمک گذاری هر روز ی ...

انشالله که بارداری

بخدا انتظار خیییلی سخته

برات دعا میکنم

من دوماهه اقدامم دیوونه شدم

یعنی ماه پیش با لتروزول اقدام کردم نشد

این ماه قرص کلومیفن داده تو اقدامم

بخدا لحظه شماری میکنم

من ک دوماهه اقدامم وضعم اینه

همش بفکرشم و یکسره دارم تو نینی سایت راجع ب بارداری سرچ میکنم

دکترمم میگه اگر خدایی ناکرده این ماهم نشد برات آمپول زیر جلدی تجویز میکنم

خدا کنه که این ماه باردار باشیم

😭😭😭😭خدایا خودت یه نگاهی کن به ماها

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
انشالله که بارداری بخدا انتظار خیییلی سخته برات دعا میکنم من دوماهه اقدامم دیوونه شدم یعنی ماه پ ...

منم سه ماهه کلومیفن میخورم ماه دوم امپول پی دی هوموگ زدم این ماه هم دو تا سینال اف زیر جلدی یا همون دور ناف زدم .این ماه دو تا تخمک داشتم یکیش ازاد شده .خیلی کلافم نمیدونم چه مرگمه از شنبه دلدرد شدید پریودی داشتم امروز قطع شده .امروزم چن بار حالا تهوع خفیف داشتم و معدم ترش کرده .چهار روز تا موعدم مونده .دیروز بی بی چک زدم منفی شد .بخدا انقد فکر و خیال کردم الان مغزم داره منفجر میشه

منم سه ماهه کلومیفن میخورم ماه دوم امپول پی دی هوموگ زدم این ماه هم دو تا سینال اف زیر جلدی یا همون ...

عشقم میگن استرس هم خیلی ضرر داره

سعی کن استرس نداشته باشی

میدونم گفتن این حرفها مثل این میمونه که به کسی که پا نداره بگی پاشو راه برو

مگه میشه استرس نداشت

مگه خودم میتونم نداشته باشم

ولی از خدا میخوام این ماه حاجت دلت رو بده

توکل کن

با خدا خیلی حرف بزن♥️🥲

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
عشقم میگن استرس هم خیلی ضرر داره سعی کن استرس نداشته باشی میدونم گفتن این حرفها مثل این میمونه که ...

😔😔😔نمیتونم نداشته باشم بخدا الان دارم گریه میکنم😭این ماهم اگه نشه من میمیرم روم نمیشه تو روی شوهرم نگاه کنم😭😭