2777
2789
عنوان

گلودردوسرفه زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 16 پست

سلام طب سنتی بزنید دکتر خیراندیش درمانهای خوبی داره ولی چند راهکار خونگی اول مطمئن بشید کودکتان حساسیت نداشته باشه سعی کنید شلغم تو خانه داشته باشید ابپز کنید از دم نوش پونه با نبات یا آویشن یا ختمی یا چای کوهی یا پنیرک همه اینها بستگی داره که باهاتون کدوش سازگار باشه هر روز یکی رو دم کنید کدو حلوایی پخته شبها سوپ بزارید و جعفری تازه و لیمو تازه بریزید آب سرد و یخچالی ممنوع و آب ولرم صبحها و شبها در صورت ۴ تخم استفاده کنید دم نوش ختمی بسیار تسکین دهنده است من یک سال سرفه های شدید داشتم فقط خودم درمان کردم درضمن آب سرد و نوشابه غذاهای فست فودی ممنوع تشنه بودم آب ولرم از همه مهمتر به رو بپزید با آب و هر شب بخورید کدو حلوایی صبح ها پیاز ابپز و یا سیب ابپز دخترم سرفه همراه خلط داشت روغن سیاه دانه زدم به سینه ا ش بعد نایلون زدم روش شب تا صبح می خوابید و صبح هم کاملا رو سینه رو میپوشوندم و لباس گرم می پوشید البته اگه به سیاه دانه حساس هستید از روغن بادام تلخ استفاده کنید بعضی ها حساسن در صورتی که سرفه ها شدید و در سن بالا باشه قلیون دکتر خیراندیش با عرق نعناع عالی برای سنین بالا با مشگلات سرفه شدید و ریه های مشگل دار طب سنتی درمان ها کافیه ولی نزارید مزمن بشه برا گلو درد هر شب قبل خواب با آب ولرم آب نمک کن تنها راهش هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.