2777
2789
عنوان

یه نفر ناشناسی بهم پیام داده

342 بازدید | 16 پست

سلام

من و یکی از دوستام از اواخر دبستان همو میشناختیم و دوست بودیم ولی دوستای معمولی توی راهنمایی صمیمی تر شدیم و توی یه اکیپ بودیم سال سوم راهنمایی با هم بیشتر وقت میگذروندیم ولی وسطای همون سال از هم جدا شدیم و تا آخر سال دیگه با هم حتی حرف هم نزدیم

آخرای سال بود که بهم گفت مجبور بود به خاطر چندنفر با من قهر کنه و جدا شیم و کلی اصرار کرد و منم قبول کردم و دوست شدیم دوباره

خب

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

مامانش خیلی رو دوستاش حساس بود و نمیذاشت با کسی بره بیرون

تنها ارتباطمون هم مدرسه بود

البته بهم گفته بود که فرزند خونده است و پدر و مادر واقعی فوت کردن اما خانواده جدیدش هم خیلی بهش میرسیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

تو دبیرستان رشته های مختلف رفتیم و ارتباطمون کمتر شد ولی حداقل هفته ای یه بار چت میکردیم تا اینکه یهو دیگه ازش خبری نشد و تقریبا تا آخر دبیرستان ازش خبری نگرفتم و نمیدونستم چش شد که یهو رفت

یه مدت خیلی پیام می‌داد و من چون درگیر دانشگاه بودم اندازه اون وقت خالی برای چت کردن نداشتم و برای همینم یه بار بهش گفتم که امروز کار دارم فردا دوباره چت میکنیم

دوباره دیگه بهم پیام نداد و بهش میگفتم چرا پیام نمیدی میگفت که چون من گفتم کار دارم ولی بعد یه مدت فهمیدم بهونشه

منم از دستش ناراحت شدم و دوباره دیگه به‌ش پیام ندادم ولی وقتی اون پیام می‌داد جواب میدادم

الان چندماه بود ازش خبر نداشتم امروز یه نفر ناشناس بهم پیام داد