2777
2789

کلاس ژیمناستیک و اتاق فکر و ریاضی داره خوبه؟

۲ تومان هم شهریه میگیرن

ولی حیاطش خیلی کوچیکه نور گیر نداره که بچه ها بتونن تو حیاط بازی کنن 

یخورده هم دوره باید سرویس بگیرم🤔

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

مهد از این لحاظ که بچه تو اجتماعه و برا مدرسه آماده میشه خوبه به شرطی که اجباری نباشه و خود بچه علاقه داشته باشه. خیلی هم سختگیری نکنن که حتما باید این موضوع یاد بگیری یا اینکارو انجام بدی

مهد از این لحاظ که بچه تو اجتماعه و برا مدرسه آماده میشه خوبه به شرطی که اجباری نباشه و خود بچه علاق ...

بله درسته

هدف منم از فرستادن بچه پیدا کردن هم بازیه 

تو خونه تنهاست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟

سه سال

سه سال

اگه شاغلی که بحثش جداست اما اگه مث من خانه داری سه سال به نظرم هنوز خیلی زوده بخوای هرروز بذاریش مهد. این سن هم هنوز از آموزش تئوری مهارت زندگی و ریاضی درکی ندارن. به نظرم یک کلاس خاص که علاقه داره ببریش بهتره مثلا فقط باشگاه اسمشو بنویس یا فقط کلاس بلز. بازم با توجه به شرایطت خودت بهتر میدونی

نمیدونم جواب میده یا نه اما برای آموزش زبان من دارم برای پسرم برنامه های طبقه بندی شده زبان اصلی میذارم. تو گروهی که سی دی سفارش میدم مامانا از بچه هاشون فیلم میذارن که انگلیسی صحبت میکنن نمیدونم چقدش واقعیه و با همین روش یاد گرفتن چقدش تبلیغه

اگه شاغلی که بحثش جداست اما اگه مث من خانه داری سه سال به نظرم هنوز خیلی زوده بخوای هرروز بذاریش مهد ...

مرسی از نظرت

دو هفته در ماه میخواستم بفرستم 

اره زوده ولی میگم احساس تنهایی نکنه

نمیدونم جواب میده یا نه اما برای آموزش زبان من دارم برای پسرم برنامه های طبقه بندی شده زبان اصلی میذ ...

کارتون کوکوملون برای اموزش زبان خیلی خوبه

مرسی. برای چند سال مناسبه؟ پسر من دو سال و سه ماهشه

یه پیجی هست اینستا سرچ کن کوکوملون

پکیج مناسب سنش براش فلش پر از کارتون اموزشی میفرستن

کوکوملون بچه ها بیشتر دوست دارن فک کنم از دوسال به بالاست

بانس پترول کوکوملون مادرگوسکلاب پپاپیگ بهترینها هستند و همه با بالاترین تعداد قسمت و بالاترین کیفیت روی فلش مموری ۶۴ گیگ قابل سفارش میباشند.

آموزش زبان انگلیسی با فراگیری زبان انگلیسی فرق داره

یکی از مدرسین زبان خیلی کوتاه و دقیق همه نکات دوزبانگی از بدو تولد را توضیح دادند، از سایت من و مامان تلگرام یا واتساپشون ببینید....

اگر میبینید بعضی بچه ها مثل زبان مادری انگلیسی با لهجه صحیح صحبت میکنند فقط به خاطر اینه که 

https://www.instagram.com/manomamanemaadshop