2777
2789
عنوان

عدد بتا ٧٧١

217 بازدید | 36 پست

سلام 🙋  

يه سوال داشتم 

من هفته پنجم هستم روز ٣٢ آز بتا دادم ٧٧١ بود .بنظرتون عددش كم يا خوبه ؟ 

الان دوباره آز دادم ولي جوابش نيومده هنوز

خيلي استرس دارم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک روز عقب انداختم الان 5-6 روزه درد پریود دارم کمر درد دل درد با ترشح موقع تخمک گذاریمم رابطه داشتم همش فکر میکنم الان پریود میشم میرم میبینم نیست

من در حالت عادی قبل پریود درد ندارم یعنی وقتی پریود میشم تازه چند ساعت بعدش دردم شروع میشه

حالا به نظرتون باردارم؟

هی مثل من نرو آزمایش بده الکی به خودت و بچت استرس بده ،عدد بتا چندان مهم نیست مهم اینکه رشد خوبی داش ...

من یک روز عقب انداختم الان 5-6 روزه درد پریود دارم کمر درد دل درد با ترشح موقع تخمک گذاریمم رابطه داشتم همش فکر میکنم الان پریود میشم میرم میبینم نیست

من در حالت عادی قبل پریود درد ندارم یعنی وقتی پریود میشم تازه چند ساعت بعدش دردم شروع میشه

حالا به نظرتون باردارم؟

استرس نداره عزیزم همه چیز عالی و مرتبه از بارداری لذت ببر و استرس از خودت دور کن گلم

حالا به نظرتون باردارم؟

من یک روز عقب انداختم الان 5-6 روزه درد پریود دارم کمر درد دل درد با ترشح موقع تخمک گذاریمم رابطه دا ...

من یه روز تاخیر داشتم بیبی زدم مثبت شد همون روز ازمایش دادم بتام ۳۰۰ بود چند روز بعدش هم سونو ساک و نشون داد

اره خب احتمال بارداری هست الان بی بی چک بزن 

پس فردا مراسم چهلم برادر شوهرمه میخوام اون تموم شه بعدا بزنم

آخه 3 ساله درگیر بارداریم ای یو ای و ای وی افم کردم نشده

شما باردار شدی علایمت اینجوری بود؟