2777
2789
عنوان

دزدی عمم از مامانم🥲

1624 بازدید | 41 پست

عمم یروز اومد خونه ما گفت قرار دارم با دوست پسرم اومدم اینجا ارایش کنم 

ارایششو کرد ناهارشو خورد و رفت بعد از رفتنش مامانم هی دنبالش انگشتر طلاش گشت انشگترشم واقعا پر نگینو سنگین بود انقدر گشتیم نبود ک نبود یروز بعدش فهمیدیم که عمم برده انگشتر فروخته خرج دوست پسرش کرده از اون موقع تا الان مامانم میگه این چرا اینکاری که با من کرد ب سرش نمیاد واقعا بهترین زندگیو دارع

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا فهمیدین،؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ی جوری حقتونو بگیرید ....جلو چشمش یه تیکه طلاشو بردارید بگید جای اون انگشتری دزدیدی بردی گفت کدوم ...بگو فیلمشو میفرستم چطوری برداشتی ببین چشماش چطوری میشه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

این انگشتر عجب داستانی شده

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
شما از کجا فهمیدین،؟

دعوا شد  سال بعدش مامانم گفت میدونم کار تو بوده اون یکی عمم مامانمو برد کنار گفت مال منم برده بچس بچگی کرده تو پیش نامزدش نگو