2777
2789

قضیه مال ۳ سال اخیره!

دوستام تو دبیرستان معقول و عالی بودن همشون حالا نمیگم چادری و پوشیه دار..ولی تیپ های سنگین میزدن خیلی خانوم

..رو یسری چیز ها هم خیلی حساس مثلا رفته بودیم تولد عکس گرفته بودیم یکی از بچه ها گفت منو برش بزنین از تو عکساچون روسری نداشت..حالا ازدواج کرده با پسرخاله اش..عکس و فیلم عروسیش که با لباس و آرایش و ایناست، آرایشگرش گذاشته تو پیجش!

شوهرشم که پیجش بازه دو تا از فیلم های عروسیش حالا از بالاست ولی خب بازم مشخصه گذاشته...من کاری به این دوستم ندارم الانم خیلی ارتباطی ندارم باهاش اما به نظرتون چی باعث میشه جامعه به این سمت بره؟

چون بقیه دوستامم همینطورن

حالا نمیگم چادری چون یکی از بچه ها بود اولش چادر نداشت بعد چادر می‌پوشید موهاش بیرون بود ولی در کل...بعد چرا چادر میپوشید؟ چون دوسپسرش میگفت بپوشه😂

الان دوستام با نیم تنه عکس میذارن ..در صورتی که قبلا حتی عکس نمیذاشتن پروفشون ..دوستا تاثیر گذارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل جامعه و دنیا دارن ه این سمت میرن این یک...دوما نسل جدید به پوشش زن به عنوان انتخاب خودشون نگاه میکنن ممکنه تحت تاثیر خانواده باشن ولی بعدا راحت بشن و چیزی که خودشون میخوان بشن 

کلا آدم تو‌دبیرستان معتقدتره و وقتی سنش بالا میره اهمیتش کمتر میشه

خودم تو دبیرستان یه تار موهام پیدا نبود و نماز میخوندم

ادمیزاد اعتقاداتش تغییر میکنه و این طبیعیه

بعضیا هم احترام خانواده رو نگه میدارن وقتی ازدواج میکنن دیگه مستقل تصمیم میگیرن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

فقط همکلاسی من ک ی تار موشو کسی ندیده بود الان با د.و.س پسرش میره شمال  

ولی من هنوز لاک میزنم    

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️