2777
2789
عنوان

يعني طلسم شديم؟

106 بازدید | 11 پست

بچه ها از كجا ميشه فهميد ادم طلسم شده يا نه ؟

ما الان تقريبا يكساله خودم و خانوادم اصلا هيچ كدوم از كارامون درست پيش نميره 😔

ديگه واقعا شك كردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي توسل و توكل كردم بهش  ولي دروغ چرا ميترسم اينو بگم ولي مثل قبل بهش اميد ندارم 😔

منم اينجوري شدم مدتي

تصادف كردم دو تا از عزيزام رفتن يك ماه تو كما بودم 

ولي خب موندم 

خيلي قوي شدم تو اين سن كم

ولي دلم پير شده 😔

منم اينجوري شدم مدتي تصادف كردم دو تا از عزيزام رفتن يك ماه تو كما بودم  ولي خب موندم  ...

منم 

خودم غريب افتادم تو يه شهر كارام درست نميشه 

خانوادمم مشكل دارن كه اونم درست نميشه 

نميدونم واقعا چيكار كنم 

قبلا هميشه مطمعن بودم به مو ميرسه واي خدا نميزاره پاره بسه واي از وقتي پاره شده ديگه واقعا ميترسم هر كاري ميكنم نميتونم مثل قبل امير داشته باشم 

بميرم برات چي كشيدي😔

خدانكنه گلم

داغون شدم چند ماه نميتونستم حتي بشينم فقط خواب 🙂

ولي الان خداروشكر سر پام 

ديگه تا زنده ايم مجبوريم زندگي كنيم 

انرژي مثبت ميدم و ميگيرم

بهت قول ميدم زندگيت خوب ميشه گرم مشكلاتت وا ميشه 

كلي انرژي خوب و مثبت واسه توووو ❤️

ممکنه طلسم باشه ممکنه هم ن با کشف مطلب در خواب میشه فهمید شرایط و جزییاتش کامل رعایت انجام بده تو وقت هایی ک پریود نیستی ۲۱ روز پشت هم ب نیت اینکه طلسم و عارض دارید یا ن کار کیه و طلسم کجااست چ نوعی هست 

https://mobahele.blogsky.com/1396/11/09/post-150/کشف-در-خواب،کشف-مطلب-در-خواب-فهمیدن-علت-مشکل-و-راه-حل-و-درمان-مشکل،ارشاد-و-راهنمایی-در-خواب-پیدا-کردن-گمشده

خدا با من است 🙌🌹