2777
2789

بچه ها طرح اکرام ایتام ک هست بعد شماره کارت میدن ب اسم خود بچه س میخواستم ببینم اون کارت عابرش دست خود بچه س ینی پیش کمیته ک نیست درسته؟ کسی اطلاعی داره؟ 

من هر ماه مبلغ زیادتری میزنم البته با کمک فامیل امروزم پیام اومده بود تولدشه میخواستم از بقیه کمک بگیرم یه مبلغ زیادتری جمع بشه براش الان یهو شک کردم نکنه ب حساب کمیته میره؟ 🙂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه کارت ک دست بچه اس ــــ 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
من بی منت حامی 12 تا یتیم هستم بله دقیقا درسته اون شماره کارتی که واریز کنید مستقیم میره به حساب خ ...

اونو ک میدونم منم دو سال حامی این دخترم هر ماه واریزی داشتم این ماه گفتم بیشتر جمع بشیم براش بزنیم تولدشه یه لحظه شک کردم کمیته هاپولی نکنه چیزی😄

من بی منت حامی 12 تا یتیم هستم بله دقیقا درسته اون شماره کارتی که واریز کنید مستقیم میره به حساب خ ...

ببخشید میتونم بپرسم ماهیانه چقدر باید واریز کرد؟ من میخوام یکی رو تحت پوشش قرار بدم به جای بچه نداشتم

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
نه مطمئن باش به حساب خودش میره خواهر منم سرپرستی دو تا رو به عهده داره که یکیشون شماره خواهرم داره م ...

دمتون گرم دستتون درد نکنه

تا جایی که من پرسیدم اگه بدونه سرپرست باشه وتو بهزیستی زندگی کنه..تو حسابش نگه میدارن تا ۱۸ سالگی بعد بهش میدن.

ولی اونایی که با خانواده زندگی  میکنن فک کنم سرپرست حق برداشت داره..من چند نفر رو میشناسم که تحت پوشش کمیته هستن هر ماه براشون واریز  میشه..

ببخشید میتونم بپرسم ماهیانه چقدر باید واریز کرد؟ من میخوام یکی رو تحت پوشش قرار بدم به جای بچه نداشت ...

مبلغ خاصی نداره

هر چقدر که در توانتون هست 

از 10 هزار تا هر چقدر که بتونید 

الان خرج ها زیاده

ببخشید میتونم بپرسم ماهیانه چقدر باید واریز کرد؟ من میخوام یکی رو تحت پوشش قرار بدم به جای بچه نداشت ...

پایه ماهی 50 تومن ولی آخه 50 تومن ک نشد حمایت😕 ببین منم شاید نتونم هر ماه واریز کنم شماره کاراو ب هر کی ک میتونم میفرستم کسی اگر کمک یا صدقه ای داشت میریزه اینجوری ب اون بنده خدام ی چیز خوبی میرسه

مثلا مامانم ماهی 200 میزنه خودم و خواهرم هر وقت دستمون باشه ی مبلغی میزنیم مادر بزرگم یکی دوبار زد ب کارتش

شما هم حامی بشو با کمک بقیه پول بزن