2777
2789
عنوان

لطفاً یه لحظه بیاین 😢

135 بازدید | 10 پست

من زنداییم فوت شده دو سه روز پیش

بعد من 5 ساله خونشون نرفتم و نه خودشونو دیدم نه بچه هاشو تو این 5 سال بنا به دلایلی رفت و آمد نداشتیم

ولی خب در گذشته خیلی میرفتیم خونشون 

الان همون روز که فوت شد خانوادم رفتن فقط من نرفتم

آخه چند ساله که تو فامیل نرفتم همه منو یادشون رفته و به یه چشم دیگه نگاه میکنن انگار غریبه هستم و من احساس خوبی ندارم این جوری و فامیل خوبی هم نداریم یادمه از گذشته تا به الان هیچ وقت تو فامیل جایی نداشتم منم قید همشونو زدم با اینکه اگه بدی بوده از سمت اونا بوده تا ما 

ما اصلا به کسی کار نداریم

دیگه تصمیم گرفتم کلا مراسم نرم ولی بعد از مراسم سرخاک میرم و قرآن میخونم 

الان به نظرتون درسته نرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخب عزادارن شاید به خاطر همونه

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

وقتی تو زنده بودن همو نمیدیدین الان دیگه چه فایده داره بری یا نری اونکه نمیفهمه برا باز مانده ها برو به احترام زنده ها

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
چرا نمیری مگه چیشده که کلا رابطتو قطع کردی کسی تو رو انقد ندیده که نمیشناسه؟

یعنی بود و نبود من فرقی نداره 

در هر حالت 

رفتارشون مثل غریبه های با من 

حتی جواب سلامم نمیدن

وقتی تو زنده بودن همو نمیدیدین الان دیگه چه فایده داره بری یا نری اونکه نمیفهمه برا باز مانده ها برو ...

من اگه برم بهم میگن زنده بود نیومدی حالا که فوت شده چرا اومدی

حرفی که به خانوادم زدن ولی چون عزادار بودن خانوادم به احترامشون چیزی نگفتن منم دوست ندارم از این جور حرفا بشنوم جلوی جمع