2777
2789
عنوان

سریال خواهران برادران

9146 بازدید | 90 پست

ای وای دلم داره میسوزه هرچقدر هم گریه کردم نمیشه چرا قدیر مرد اخه چرا چرا چرا اینطوری شد اخه تکرارشم نیگا میکنم دلم میسوزه بیچاره یه روز خوش ندید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😥😢😢😭😭😢😥 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این خانواده عاکف تک تک قاتلن

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
لعنتت به این دنیا چرا عزیزای آدمو میگیره ازشون😭😭😭😭😭

😂😂😂😂خیلی رفتی تو فازش

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏
خاک توسرشون بااین فیلمی که درست کردن ازاول فیلم دارم گریه میکنم😭

منم وقتی قدیر مزد اشک میریختم😂😂

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏
ملیسا دیونه میشه  کاعان میمیره اخرش، اسیع هم میمیره اخرش

جدی🥺

دوروک چی؟

هاریکا و اُگل جان بهم میرسن؟

آیبیکه و اون پسره چی؟

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)