2777
2789
عنوان

بیاید از مرتب بودن و تمیزی خونه خودتون یا اطرافیان بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم 🙈

شاید همیشه خییییلی مرتب نباشه ، چون بچه کوچیک دارم 

ولی همه جاااا تمیزه تمیزه 

اون زیر میرا گوشه کنارا ، همه جا خلاصه😁

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 
چه خوب که شوهرت مرتبه... برعکس من خیلی تمیز و مرتب بودم زمان مجردیم،ولی شوهرم خیلی شلخته و نامرتبه و ...

منم 🥲تا چندسال مقاومت کردم و‌وسایلش رو سامان میدادم و‌مرتب میچیدم،همه چی مرتب و‌منظم ولی دوباره در عرض نیم ساعت که می اومد خونه همچی به هم ریخته میشد،بعد احساس کردم وسواس گرفتم،مشاوره رفتم و‌ بخاطر افسردگی دارو‌هم خوردم و‌الان بیخیال شدم🥲آدم‌تا یه جایی میکشه 

دقیقا شوهر منم همینه  منکه وسواس شدم

آره منم

یکی میخواد بیاد خونمون همش استرس دارم نکنه خونم نامرتب باشه

ولی باز اطرافیانم خیلیا هستن که خونشون خیلییییی نامرتبه عین خیالشون نیست.تعجب میکنم واقعا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین