2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند جا گفتن عزیزم گفتن از بعضی ها دایره هست خورش خوب میشه این خطی اصلا خوب نمیشه همش دل درده 

ان شاءالله ک خیره،،پارسال دختر منو بخاطر یبوست دکتر فوق تخصص جراحی کودکان تشخیص داد انسداد روده هست و باید عمل بشه ،،بردمش متخصص اطفالی ک همیشه میبردم عکس رنگی نوشت و گفت نیاز نیس و با دارو مشکل دختر من رفع شد

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
برای ما که خیلی خوب عمل کرد  کارش تمیز و عالیه

ببخشید شما فرزندتون رو عمل فتق انجام‌ دادین چند وقت گذشته؟؟؟

چند روز بعد عمل سرپا شد

چه مراقبتایی میخواد

من دست تنهام میخوام یکم اطلاعات قبلی داشته باشم

برنمیگرده این فتق؟؟؟

ببخشید شما فرزندتون رو عمل فتق انجام‌ دادین چند وقت گذشته؟؟؟ چند روز بعد عمل سرپا شد چه مراقبتایی ...

کاری نداره شب بستری کردن فرداش عملش کردن یه شب بیمارستان بود و بعد مرخصش کردن ، مراقب خاصی هم نمی خواد جز عمل های سرپاییه بخیه هاش هم جذبی بود

کاری نداره شب بستری کردن فرداش عملش کردن یه شب بیمارستان بود و بعد مرخصش کردن ، مراقب خاصی هم نمی خو ...

پسر منم دیروز عمل کردیم فتقشو ولی بخیه هاش کشیدنیه

فقط یه پماد چشمی داده که سر آلتشو چرب کنم چرب که میکنم خیلی درد داره جاعملش انقد درد نداره شاید

احساس میکنم از نوک آلتش ی چیزی شبیه نخ زده بیرون