2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون و پریود

7634 بازدید | 16 پست

دوره پریودم لکه بینی داشتم و پروژسترون استفاده می کردم الان ۱۶ ساعته قطعش کردم.نمی دونم این ماه پریود میشم یا همان لکه بینی که داشتم پریود این ماهم محسوب میشه؟

کسی تجربه ای شبیه به من داشته؟

چرا تو زمان پریود پروژسترون استفاده میکردی؟ من متوجه نشدم دقیقا

من iui انجام دادم دکترم گفته بود ۱۴ از شیاف استفاده کنم تا آزمایش بدم دو روز پیش که موعد پریودم بود دل درد شدم و بعدش لکه بینی داشتم ولی شیافمو ادامه دادم تا آزمایش بدم دیروز قطعش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من iui انجام دادم دکترم گفته بود ۱۴ از شیاف استفاده کنم تا آزمایش بدم دو روز پیش که موعد پریودم بود ...

14 روز باید شیاف میذاشتی؟ شاید حامله باشی عزیزم چون وقتی قطعش میکنی اگر حامله نباشی پریود میشی به نظرم

من iui انجام دادم دکترم گفته بود ۱۴ از شیاف استفاده کنم تا آزمایش بدم دو روز پیش که موعد پریودم بود ...

باید بعد لکه بینی پریود بشی منم iui انجام دادم شیافت زو که قطع کردم بعد چند روز لکه بینی پریود شدم

14 روز باید شیاف میذاشتی؟ شاید حامله باشی عزیزم چون وقتی قطعش میکنی اگر حامله نباشی پریود میشی به نظ ...

از ۲۹ که ۱۴ سیکلم بود گذاشتم تا دیروز آخه آزمایش خون دادم بتا خیلی کم بود 1.2 و آزمایشم‌ منفی شد.

از دیروز قطع کردم.

من بعد اینکه قطع کزدم سریع افتادم به لکه بینی تا 3 روز بعدش پریودش شدم البته قبلش ازمایش دادم منفی بود ماه بعدش طبیعی باردار شدم حتی اگه نگیره تاثیر داره

حتما میشی این روش های بارداری خیلی خوبن منم فکر میکردم هیچ وقت بی بی چک مثبت رو نمیبینم

دقیقا از قیافه بیبی چک دیگه می ترسم اینبار اصلا نخریدم که نرم سراغش و استرس بیشتر بگیرم منتظر شدم تا آزمایش بدم.