یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه داری ادمو از زندگی ساقط میکنه کاش ادم تا۵ سالم که شده نمیاورد تا طرفشو کامل بشناسه
اره واقعا چی بگم ،🥺🥺
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
سعي كنيد يه مدت كار كنيد ، و يه مقدار پول جمع كنيد كه بتونيد يه خونه ي خيلي كوچيك اجاره كنيد ... براي يك سال ... براي اينكه زودتر به اين هدف برسيد ميتونيد خونه رو با دانشجو و ... شريك بشيد در تهيه ي پول پيشش ... طلا اگر داريد يا پس اندازي ... يا اگر ميتونيد وام بگيريد ، يا از خانواده دلسوز از هر كي يه مقدار قرض كنيد ... كلا تمام هدفتون رو بزاريد رو جمع كردن پول ... حتي شده كارهاي خانگي يا نظافتي يا پرستاري روزمزد بكنيد ... قدري جمع كنيد ببينيد چطور ميشه ...
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.