2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ

260 بازدید | 23 پست

سلام،بچه هامن به تازگی واردکار انلاین شاپ آرایشی شدم ولی نه فروشی داشتم نه جذب فالوو خوب،بایدچیکاکنم کسی میدونه؟اصلا می ارزه یاواقعا وقت تلف کردنه؟

من به تازگی متارکه کردم و یه پسر3ساله دارم نمیتونم بیرون کارکنم وفعلا هزینه تبلیغات وایناندارم 

من یه سینگل مامی مستقلم که دارم برا رفاه پسرکوچولوم تلاش میکنم،،لطفا ازپیج نوپام حمایت کنین.ziimo_shop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه آنلاین شاپ خودت وسایلاروخریدی داخل خونه فروش داری یااینکه هرکی هرچی بخوادسفارش میزنی میارس براشون؟

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

عزیزم اگه تونستی نحوه کار با اینستاگرام رو اول یاد بگیر 

مثل اینکه چطور پستت بره اکسپلور هشتک گذاشتن استوری و اینطور موارد 

الآنم که اینستاگرام فیلترها فکر نکنم مثل گذشته همه دسترسی داشته باشن 

از طریق دیوار شیپور باسلام یا سایت و اپ های اینطوری نمیتونی فروش داشته باشی عزیزم؟

راستش من خودم تجربه دوبار شکست توی انلاین شاپ رو دارم نمیدونم بقیه چطور فروش دارن

ولی باید بالا رفتن فالوورات با بقیه پیج های انلاین شاپ تعامل کنی فالو کنی ولایک و کامنت و... تا اونا هم حمایتت کنن پیجت بیاد بالا 

هر روز استوری بزاری و اینکه عکس خوب گرفتن برای پست هم خیلی کمکت میکنه

و خیلیییییییی مهمه که نزاری پیج های فیک فالوت کنن چون خیییییلیییییی به پیجت صدمه میزنه اگر صد تا فالوور داشته باشی ولی هر صدا لایک کنن و استوری هات رو ببینن پیجت رشد میکنه تا اینکه هزار تا فالور روح و فیک داشته باشی

متاسفم که بگم اکثرشون وقت تلف کردنه 

منم همین حس رودارم متاسفانه

من یه سینگل مامی مستقلم که دارم برا رفاه پسرکوچولوم تلاش میکنم،،لطفا ازپیج نوپام حمایت کنین.ziimo_shop
برو فالو کن پیج خانمارو 

زیاد فالو کردم کامنت ولایک میذارم ولی هیچ

چجوریه آنلاین شاپ خودت وسایلاروخریدی داخل خونه فروش داری یااینکه هرکی هرچی بخوادسفارش میزنی میارس بر ...

نه جانم همکاری در فروشه،مث ادمین کارای اونارومیذارم اگه فروش بره پورسانتموبردارم

با پیج های فروش مثل خودت برو تبادل بزن انشالله که فالورا زیاد میشن و فروشت بیشتر

ممنون عزیزم فعلا تنهاکارهمین ازدستم برمیاد

عزیزم اگه تونستی نحوه کار با اینستاگرام رو اول یاد بگیر  مثل اینکه چطور پستت بره اکسپلور هشتک ...

عزیزم من اخه جنس نمیارم که ازون طریق بفروشم من حالت ادمین هستم اگه فروش بره پورسانت بگیرم

راستش من خودم تجربه دوبار شکست توی انلاین شاپ رو دارم نمیدونم بقیه چطور فروش دارن ولی باید بالا رفت ...

وای چقد بدددد من نصفشونو فیک خریدم تایکم پیج دیدبهتری داشته باشه چه خوب که این نکترو گفتی عزیزم.دیگه ول کردین؟