fatmehjooon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 596 عنوان چجوری لاغرشدین 190 بازدید | 20 پست خانومامیخوام لاغرکنم قد۱۵۳وزن ۶۱ کسایی ک لاغرکردن بگن چجوری لاغرشدین؟؟ 1401/10/13 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 باشگاه رفتم توسه ماه لاغر شدم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 رژیم گرفتم از دکتر غذای سفرسبدون گرسنگی مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
fatmehjooon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 596 باشگاه رفتم توسه ماه لاغر شدم خوب من نمیتونم برم بچه۲ ساله دارم ک نمیشه بردش
fatmehjooon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 596 رژیم گرفتم از دکتر غذای سفرس بدون گرسنگی چندکیلولاغرشدی؟؟
fatmehjooon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 596 فقط رژیم کتوژنیک هم راحته هم کلی توش غذا میخوری چجوررژیمی هس؟؟
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 من یجا خوندم دو قاشق غذاخوری دانه چیا،بایه عدد لیمو ترش و آب ولرم مخلوط کنی سریع شکمت آب میشه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
fatmehjooon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 596 من یجا خوندم دو قاشق غذاخوری دانه چیا،بایه عدد لیمو ترش و آب ولرم مخلوط کنی سریع شکمت آب میشه مرسی از راهنماییت دوست عزیز
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 چندکیلولاغرشدی؟؟ هفته اول ۱/۵تا ۲کیلوهفته های بعد یک کیلوحجم غذا هم زیاده کم نیسدر حدی که باورت نمیشه کم میکنی مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
حنایییی22 عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 80 چجوررژیمی هس؟؟ بر پایه ی پروتئین و چربیه جانم، یعنی هر چقد دوس داری مرغو گوشتو ماهی پر چرب یا کبابی بخور، سالاد با کلی سس بخور، کیکای مخصوص کتوزنیک بپز یا بخر، چاییو قهوه تم با شیرین کننده ی مصنوعی بخور، ولی به کل قندیجات و کربوهیدرات حذفه
fatmehjooon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 596 هفته اول ۱/۵تا ۲کیلو هفته های بعد یک کیلو حجم غذا هم زیاده کم نیس در حدی که باورت نمیشه کم میک ... میشه بیشترتوضیح بدی مثلا چی درست میکردی ؟
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 مرسی از راهنماییت دوست عزیز خواهش میکنم❤️ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
fatmehjooon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 596 بر پایه ی پروتئین و چربیه جانم، یعنی هر چقد دوس داری مرغو گوشتو ماهی پر چرب یا کبابی بخور، سالاد با ... من نمیتونم چربی مصرف کنم هم کبدم چربه هم کلسترول خون پیداکرم متاسفانه