2777
2789
عنوان

من خیلی لاغرم اذیتم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 39 پست

پودر اینا نخوریا  عوارضش میمونه برات 

برو باشگاه تا یه سال اینا باید مداوم بری  تا وزنت دوباره برنگرده 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض ندارع

خواهرم و زن داداشم خوردن والا هیچ مشکلی ندارن. به شکم وپهلو هم نزده  پارسال بود

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

من پارسال یه پودر اصل گرفتم همزمان ورزش میکردم عالی شده بودم بعد دیگه اصلشو پیدا نکردم نخریدم 

ریپلای نکنین اسمشو بپرسین چون همشون فیک شده برو عطاری مطمئن ازش یه پودر اصل بخر

من قبل بارداری پودر رویال گرفتم خوردم عااالی بود.اشتهامو زیاد کرده بود وزنم از ۴۴شد ۵۳،انقدددد خوب شدم اصلا ب کمرو پهلوهامم نزد.باسنم بزرگ شده بود..ولی قطعش کردم باز اشتهام مثل قبل شدو چیزی نمیخوردم لاغر شدم.

من وزنم ۴۸ قدم ۱۶۳ منم مبخوام یکم چاق شم حتی شده ۲ ۳ کیلو ولی دریغ از ۵۰۰ گرم

مغزیجات(پسته،بادام،گردو،فندق،تخمه،بادام هندی)پودر کن 

خرما رو هستشو دربیار و له کن کنجد پودر کن نکردی هم مهم نیس و پودر نارگیل و پودر مغزیجات مخلوط کن و گرد کن روزی ده تا دونه بخور

یک روز در میون سیب زمینی سرخ شده با سس بخور

روزی ۸ لیوان آب

پودر گرانولا توی این پیجایی ک سویق دارن بخر شنیدم خوبن

پودر چاقی صورت هم دارن 

یارب نظر تو برنگردد
عزیزم خواهرم خیلی لاغر شده بود قرص جیسینگ خورد عالی بود تو یه قوطی سیاه رنگه

بنظرم نخوره بهتره چون من خوردم دمار معدم دراومد 

بعدم قط کنی اشتهای قبلی خودتم کمتر میشه

یارب نظر تو برنگردد
قدم ۱۵۹ وزنم ۴۲

وزنت ۵۰ خوبه باشی 

منم ۱۵۹ قد وزن ۷۰ البته تو رژیمم هدفم ۵۸ 

دوماه پیش ۸۳ بودم 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
عزیزم چ مدت خوردن و الان چ مدت ول کردن؟ وزنشون ثابت مونده 

پارسال بهمن ماه بود، دو  دوره مصرف کردن 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤