2777
2789
عنوان

تولد بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 40 پست
چرا بعضیا انقد فاز منفی میدین  خب داشتن گرفتن دیگ 😐😐😐 عزیزم اگ رفت و آمد خانوادگی داشتین ب ...

داداشه زن دایی شوهرمه

ما که نداشتیم

ولی خاله های شوهرم خیلی با زن دایی صمیمی اند

اونا موندن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تشریفات حرف بزن ببین چی میکه

خانواده مرحوم چطورین؟منظورم اینکه درک میکنن یا انتظار دارن همه در حد خودشون عزا دار باشن؟ اگه با درک و شعورن مثلا تماس بگیر بگو نمیتونم کنسل کنم تشریفات قبول نمیکنه بچه ذوق داره اجازه میدین شما ؟

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

بزارید یکم توضیح بدم

من ایران نیستم

یعنی الان موندم بایم یا نه اصلا

لباسمم تو مز‌ون مونده برای دوخت اینو گفتم بدونید یک روز قبلش نمیتونم بیام

همه کارمم کردم

چون تشریفات گرون میگرفت خودم بادکنک و کیک رو به یه جا دیگه سفارش دادم

باغ گرفتم

۴۰ روز پیش همه کارامو کردم تموم شد

دخترم مریض شد زنگ زدم بندازم عقب همون موقع گفت نمیشه اگرم جا خالی باشه باید ۱۵میلیون بیشتر بدی تو بهمن باغ گرون تره

عزیزم نظر من اینه فردا برو سالن چ صحبت کن همه ی برنامه هارو چهل روز عقب بنداز با خیال راحت مهمانات د ...

من میترسم یکی خیلی نزدیک طوریش بشه

اینو میشه یه جوری پیچید

اونو نمیشه

یه چیز دیگم هست

اگر بیوفته عقب از خانواده من دیگه کسی نمیتونه بیاد

چون‌همه‌کاراشونو الان هماهنگ کردن بیان ایران

گفتن ما اون موقع دیگه نویتونبم بیایم

افرین تو درکم میکنی به خدا هر عروسی میرم دلم خون میشه چون من از یه خانواده پول دارم همش خودمو لعن ...

حتما بگیر عزیزم نزار تو دلت بمونه. اولین تولد بچه خیلی برای مادر و پدرش مهمه چون هیچوقت بچه یکساله نمیشه. حالا شاید یه سری ها درک نکنن. الان من اونجوری که باید نگرفتم حسرت میخورم ولی سال بعد به خودم قول دادم براش یه تولد توپ بگیرم