2777
2789

اتاقمون تختمون چسب رادیاتوره بعد شبا از گرماش خوابمون نمیبرد از دیشب شوهرم گفت تو هال بخوابیم 

منم گفتم تو جارو بنداز شب من صبح جمع میکنم 

دیشب انداخت من صبح جمع کردم 

حالا امشب میگه وظیفه توعه چرا وقت داری ۲۴ ای تو نی نی سایت بچرخی جا نمیتونی بندازی 

میگمربطی نداره جارو تووباید بندازی من جمع کنم

آخرم عین بچه ها رفت تا خودش آورد انداخت 

منم اومدم تواتاق 

حالا جدا خوابیدیم 

چکار کنم بنظرتون؟!!!!

تقصیر کیه 

تو خونه شما جارو کی میندازه 

شوهرمن همه کارای شخصیش انتظار داره من بکنم 

مثلا لباسام بیار بپوشم میره حموم حوله بیار از حموم اومدنی سشوار بگیر برام آب بیار گوشیموبیار و....

یه سلامی هم بکنیم به اون زن و شوهری که سر جا انداختن شب رو جدا خوابیدن...✋سلام گشادا

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

حق باشوهرته.....جدانخواب پاشوبروپیشش

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توو اتاق خودتون بخوابید رادیاتور اتاقو کلا ببندین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

سرچیزالکی دعوا درست نکن.ی جا انداختن چیزی ازادم کم نمیکنه الان پاشو برو پیشش بخاب نذار ب تنهاخابیدن عادت کنه این چ مسخره بازیه ایه خب جلواون گوشیتوبذارکنار نی نی سایت نیا

منم شوهرم پهن می کنه من جمع می کنم بهش میگم وقتی تو جامو میندازی راحت می خوابم دستت سبکه😁

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
😂😂😂 من به شوهرم میگم تو خیلی گشادی تریلی تو ماتحتت دور میزنه 😂

😅😅😅😅😅

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
یه سلامی هم بکنیم به اون زن و شوهری که سر جا انداختن شب رو جدا خوابیدن...✋سلام گشادا

بهترین کااااااامنت👊🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

سر جا انداختن واقعا چیه که باز بحث میکنین من همیشه کارهای شخصی شوهرمو انجام میدم مثل حموم میره لباس میبرم حتی جا انداختن من جا انداختم این چیزها ارزش نداره اعصاب خورد کنی راه بندازین هم اعصابتون خورد میشه هم زندگیتون زهر میشه بیخیال بابا