2777
2789
عنوان

چجوری لاغر شم 😔💔

188 بازدید | 25 پست

من یمدت رژیم گرفتم. دوباره نگرفتم 

وبیخیال شدم 

الان میبینم هر چی زیباییه واسه لاغریه منم دوست دارم لاغر بشم 

شرایط باشگاه رفتن ندارم هر روز کلاس دارم 

اگ راه حلی رژیمی چیزی دارید بگین. 

خسته شدم خسته 😞

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

کالری شماری کن 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری؟ 

رژیم اصولی بگیری مطمئن باش لاغر میشی 

شل کن سفت کن در بیاری بدن مقاوم میشه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
کدوم شهری؟  رژیم اصولی بگیری مطمئن باش لاغر میشی  شل کن سفت کن در بیاری بدن مقاوم میشه

تهرانم 

رژیم اصولی چجوریه

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
جواب میده؟ 

خیلیا جواب گرفتن .چرا جواب نده .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
من دوست دارم لاغر شم ولی اراده ندارم  باشگاهم میرم  ولی خیلی ریزه خواری میکنم   &nbs ...

منم

تهرانم   رژیم اصولی چجوریه

زیر نظر دکتر تغذیه

بگرد بهترین دکتر تغذیع پیدا کن

من خودم خیلی لاغر شدم زیر نظر دکتر 

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
زیر نظر دکتر تغذیه بگرد بهترین دکتر تغذیع پیدا کن من خودم خیلی لاغر شدم زیر نظر دکتر 

بهترین دکتر تغذیه پول میخواد 🙄از تو سرم بیارم یه دانشجوی بیکار 

اخه بلد نیستم😬

یه نرم افزار نصب کن .مثل مانکن یا کرفس خودت راه میافتی باهاش🤗