_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 عنوان چجوری لاغر شم 😔💔 188 بازدید | 25 پست من یمدت رژیم گرفتم. دوباره نگرفتم وبیخیال شدم الان میبینم هر چی زیباییه واسه لاغریه منم دوست دارم لاغر بشم شرایط باشگاه رفتن ندارم هر روز کلاس دارم اگ راه حلی رژیمی چیزی دارید بگین. خسته شدم خسته 😞 الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم 1401/10/12 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 کالری شماری کن 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7797 کدوم شهری؟ رژیم اصولی بگیری مطمئن باش لاغر میشی شل کن سفت کن در بیاری بدن مقاوم میشه به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 کالری شماری کن جواب میده؟ الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
سابریناخانم عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 571 من دوست دارم لاغر شم ولی اراده ندارم باشگاهم میرم ولی خیلی ریزه خواری میکنم فقط خدا
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 کدوم شهری؟ رژیم اصولی بگیری مطمئن باش لاغر میشی شل کن سفت کن در بیاری بدن مقاوم میشه تهرانم رژیم اصولی چجوریه الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 جواب میده؟ خیلیا جواب گرفتن .چرا جواب نده . 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 من دوست دارم لاغر شم ولی اراده ندارم باشگاهم میرم ولی خیلی ریزه خواری میکنم &nbs ... منم الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
سابریناخانم عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 571 من دوست دارم لاغر شم ولی اراده ندارم باشگاهم میرم ولی خیلی ریزه خواری میکنم فقط خدا
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 خیلیا جواب گرفتن .چرا جواب نده . اخه بلد نیستم😬 الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7797 تهرانم رژیم اصولی چجوریه زیر نظر دکتر تغذیهبگرد بهترین دکتر تغذیع پیدا کنمن خودم خیلی لاغر شدم زیر نظر دکتر به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 زیر نظر دکتر تغذیه بگرد بهترین دکتر تغذیع پیدا کن من خودم خیلی لاغر شدم زیر نظر دکتر بهترین دکتر تغذیه پول میخواد 🙄از تو سرم بیارم یه دانشجوی بیکار الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 اخه بلد نیستم😬 یه نرم افزار نصب کن .مثل مانکن یا کرفس خودت راه میافتی باهاش🤗 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲