2777
2789
عنوان

حسرت

259 بازدید | 19 پست

ایا حسرت کار های نکرده داری

! تلاش نکرده ؟؟؟ تعریف کن

؟؟؟ 17 سالمه ناامیدم حس میکنم دیگه دیر شده برا رسیدن به اهذافم و موفقیت تو کنکور و خستم... میترسم از ازدواج اجبارب.. از درس نخونم..... از صد برابر بدتر شدن زنذگی الانم

ن

مگ چن سالته دختر ک از همین الان نا امیدی

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا تلاش های شیطونه اینها 

وگرنه تو همین الان بخونیونتایج خوبی میگیری 

اون میخواد ادما خاکبر سر باشن، این افکارو ول کن بشین پای درس

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

دیره؟ خیلی وقت و زمان خوبیه دقیقا جایی هستی که بهترین زمان !

طرف ۳۰ سالشه امیدوار میخواد به امید رشته خوب کنکور بده !

آنقدر نامید نباش 

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

۱۷ سالگی یعنی هنوز قبل تر از اول راه

زوده برای ناامیدی عزیزم 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

درس خوندم فوق گرفتم برگردم به گذشته فقط تا دیپلم میخونم تازه نه با معدل هجده با چهارده پونزده سر و تهش رو هم میارم .عوضش میرفتم دنبال پول و درآمد .دوره مدرک گذاشته الان فقط باید خوب پول دربیاری.والا من با ارشدم برم دم میوه‌فروشی نیم کیلو پیازم بهم نمیدن

تنها چیزی که گاهی بهش فکر میکنم اینه که چرا زودتر حرفه ی پولساز تری یاد نگرفتم،الان معلمم ،خدارو شاکرم اما بعضی حرفه ها واقعا پولسازن.زیاد حسرت خاصی ندارم.شما هم اول راهی،خدا بهت قوت بده.

یدونه حسرت درس دارم همون چیزی که تو باهاش الان می تونی آینده ات  رو بسازی

خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم. برو بابا.....خودتی

هعییی از بچگی عاشق پزشکی بودم و درسخون،،، اخه 2 سااااال  و نیمه درس نمیخونم اصلا 😢دلم گرفته ع ...

سعی کن برای خودت یه روتین درست کنی و بهش متعهد باسی.

اینطوری دوباره به دری خون بودن و پیشرو بودن عادت میکنی

فقط ابنو بدون که واقعا اول راهی

توی زمانی از زندگیت قرار داری که چیزی که بخوای رو میتونی تغییر بدی

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️