2777
2789

فک کنم به خاطر بدی هاییی هستش که تو دوران عقد بهم کردن ...برایه همین ازشون متنفرم و نمیتونم باهاشون صمیمی بشم با اینکه دیگه رفتارشون مثل قبل نیست ولی حالم ازشون بهم میخوره

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت همینه تا بهت محبت کنن اوکی بشی

نه عزیزم خیلی از اون موضوع میگذره و بازم بهم محبت کردن ولی من نمیتونم باهاشون خوب باشم 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
مگ چیکار کردن🤔

خیلی چیزا طولانیه عزیزم فقط حالم ازشون بهم میخوره

منم همینطور بودم عزیزجان.  اما بعد از گذشت نزدیک ۲سال و‌نیم بهتر شدم باهاشون چونکه اونا هم با شناختن من رفتارشونو باهام تغییر دادن و مهربون تر شدن منم کمتر جبهه گرفتم 

وای منم همینجورم خیلی بده من اون موقع خیلی کوتاه میومدم همین باعث انزجار بیشترم شده حس دوگانه دارم نسبت بهشون گاهی دلم میسوزه گاهی متنفرم اصلا رغبت نمیکنم حرف بزنم باشون هرچندخوبن ولی باز کرمای خودشونو دارن

منم همینطور بودم عزیزجان.  اما بعد از گذشت نزدیک ۲سال و‌نیم بهتر شدم باهاشون چونکه اونا هم با ش ...

من حالم ازشون بهم میخوره با اینکه تو این شهر تنهام میخوام تو تنهایی بمیرم ولی اصلا اونا رو نبینم وقتایی که مجبورم برم خونشون حالم بهم میخوره فقط میخوام برگردم خونم بااینکه الان واقعا رفتارشون تعقیر کرده

وای منم همینجورم خیلی بده من اون موقع خیلی کوتاه میومدم همین باعث انزجار بیشترم شده حس دوگانه دارم ن ...

اره عزیزم منم دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم اخه همش کاراشونو یادم میاد عصابمو بهم میریزه