2777
2789

سلام.شبتون بخیر

شوهر دخترخالم و مامان و باباش و داداشش عین وحشیا ریختن سر دخترخالم زدنش الان کل بدنش کبوده از زیر دست اونا فرار کرده رفته خونه یکی از فامیلامون تو شهر خودش.شوهرخالم رفته اونجا نشستن جلو خودش فحش کشش کردن این برگشته به دخترخالم حرف زده که شوهرته بشین سرخونه زندگیت قهر کنی حق نداری بیای خونه من.( از اول رفتار خانواده دخترخالم پسره رو پرو کردن هر غلطی خواسته کرده مرتیکه بار اولش نیس یه بارم با چاقو تهدیدش کرده) خالمم برگشته زنگ زده به اون فامیلمون بهش حرف زده که دخالت نکن واسه شکایت پول بهش نده بذارین زندگیشو کنه و.... الان اومده خونه ما مامان منم اعصابش خورد شد گفت پدرشو درمیارم فکر کرده بی صاحابی فردا میریم شکایت میکنیم.الان خالم زنگ زده هزارتا حرف بار ما کرده که شما دخالت میکنین زندگیشو خراب میکنین 

من خودم حقوق خوندم میتونم کمکش کنم واسه شکایت و اینا پولم میتونم بهش قرض بدم واقعا هم گناه داره ولی مامانش میگه به شما ربطی نداره بنظرتون کار ما دخالت بی‌جاست؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خودش چیه؟ چند سالش؟ بچه داره ؟

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
نظر خودش چیه؟ چند سالش؟ بچه داره ؟

خودش که از خداشه چون خانوادش اینجوری گفتن کسی نمیخواد دخالت کنه. ۱۸ سالشه یه بچه ۳ ساله داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...