2777
2789
عنوان

اگ پول دکتره ندم چی میشه؟

1941 بازدید | 102 پست

دلمم قبول نمیکنه ندم پولشو تو بیمارستان دولتی عمل شدم پولم ریختم حساب حق و زحمتی هم که کشیده خب از طرف بیمه و بیمارستان و اون پولی که گرفتن گیرش میاد دیگه حالا غیر اون پوله یه شماره حساب داده میگه ۲ میلیون بریز به این حسابه 

بهشم گفتم من ندارم کمتر بگیر ازم اول تو بخش که بستری بودم گفت مشکل نداره اندازه توانت بریز حساب حالا برگشته میگه کامل بریز فقط میخواست اون موقع جلو پرستارا خودشو بد نکنه که نگن پولکی هست

عمل صفرا انجام داده 

به خدا خیلی ظلمه اصلا موجودی حساب من اینقدر نی که ۲ تومنم بریزم دلمم قبول نمیکنه میگم گناهه پول نریزم یه بلایی سرم میاد از اونطرفم میگم خب اینکه پول تو بیمارستان ریختم حساب گیرش اومده چشه ندار خو نیست اصلا دیدم نسبت به همه دکترا عوض شد اه همشون پولکی و ... هستن

💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بیمارستان دولتی عمل شدی و پول بیمارستان رو دادی و بیمارستان نخواسته که به دکتر سوا پول بدی

این دکتر خیلی بی خود کرده که پول میخواد

البته اگه قبل از عمل قبول کردی فرق داره

ولی بعد از عمل اصلا و ابدا نده

مشکلی هم آن شالله پیش نمیآد

اگه اومد هم برو یک دکتر دیگه

بیخود کرده این پولی ک میدی حرامه اصلا پزشک حق نداره مستقیم از بیمار پول بگیره پولشو بیمارستان میده ا ...

یه روز زنگ زد بیا مطب بعد خوب که ویزیت پرداخت کردم رفتم داخل میگ نه پول کامل بریز

💖
پول به حسابش چرا بزنی دیگه

زیر میزی ، منم چند وقت پیش برای یه عملی دکتر میرفتم همشون غیر از پول بیمارستان ۱۰ تومن یا ۸ تومن میگفتن به یه حسابی که به نام خودشون هم نیست پول واریز کنم