2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه بدونم توی ساختمان یک نفر داره سگ

و میره بیرون و میاره

از ترس سکته میکنم میمیرم😐😐😐😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من اگه تو راه پله سگ ببینم

سکته می کنم

خداروشکر که همسایه هامون ندارن 

وگرنه دچار چالش می شدیم

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

بستگی به همسایه هاتون داره.همسایه ما داره هر وقت صدا میشنوه میاد دمه دار پارس میکنه جوری ک گوشامون کر میشه و از بلندی صداش هی میپریم از ترس.ولی خب ما مشکلی نداریم هیچ وقت باهاش.

من خودم ی دخمل دارم.شیتزوءاینجوری نیس بگم خیلی سروصداداره.فقط وقتی مامیریم سرکاریکم سروصدامیکنه وتمام وگرنه خونه باشم کسی نمیدونه سگ دارم.بستگی ب اخلاق سگتم داره کلا نرها بیشتر سروصدادارن تاماده ها.

وخدایی که دراین نزدیکی است❤

بدون شک که داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من اگه بدونم توی ساختمان یک نفر داره سگ و میره بیرون و میاره از ترس سکته میکنم میمیرم😐😐😐😐

جرامگه سگشوتوخونه شمامیخاد بیاره یامیخاد بندازه توبغل شما وفرارکنه.توروخدایطوری رفتارنکنید ک ادم بهش بربخوره وقتیم ی سگ میبینین الکی جیغ ودادنکنید صاحب سگ خودش حواسش ب سگش هست ک کسی رو اذیت نکنه و کسایکه سگ دارن  اندازه کافی توای جامعه استرس دارن ومشکل دارن حالا بارفتارای شمابیشترناراحت میشه

وخدایی که دراین نزدیکی است❤