2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا تازه میخوام شروع کنم اصلا اطلاعی نسبت بهش ندارم  بله میخوام جذب شم و آینده دار باشه

حقوقش فکر کنی بالا نیست زیاد

البته فکر کنم اگه تهرانی یکم بیشتره

من پسرم ولی بنظرم بدرد خانما میخوره و میتونن تو زندگی به همسرشون کمک کنن و کار سختی هم نیست و کلی اطلاعات بدست میاری که بدرد خودتم میخوره

حقوقش فکر کنی بالا نیست زیاد البته فکر کنم اگه تهرانی یکم بیشتره من پسرم ولی بنظرم بدرد خانما میخو ...

میدونی حقوقش زیاد برام مهم نیست 

میخوام فقط تو اجتماع باشم

و نمیدونم که مدرکش آینده داره یا نه مثلا میشه با مدرکش کاری کرد 

تا آخرش فقط همون نسخه پیچ میمونی یا جای پیشرفتم داره

میدونی حقوقش زیاد برام مهم نیست  میخوام فقط تو اجتماع باشم و نمیدونم که مدرکش آینده داره یا ن ...

منظورت از آینده چیه؟

الان بهترین پرسنل داروخونه ما میتونه نسخه الکترونیک بزنه(کار با سیستم و برنامه بلده)،نسخه بخونه،همون نسخه ای که خوند و زد رو بپیچه،فاکتور بزنه و یه چند تا کار دیگه

منظورت از آینده چیه؟ الان بهترین پرسنل داروخونه ما میتونه نسخه الکترونیک بزنه(کار با سیستم و برنامه ...

مثلا بشه با مدرکش و جمع کردن امتیاز با کار کردن تو مناطق محروم داروخانه زد 

میشه لطفا کامل در بارش بگی چون من اصلا اطلاع کاملی ندارم 

مثلا موقعیت اجتماعیش خوبه؟ 

مثلا بشه با مدرکش و جمع کردن امتیاز با کار کردن تو مناطق محروم داروخانه زد  میشه لطفا کامل در ...

تا جایی که من میدونم برای داروخونه زدن باید داروسازی بخونه آدم و جدا از اون سرمایه اولیه میشه گفت بالایی میخواد

موقعیت اجتمالیش خیلی خوبه

تا جایی که من میدونم برای داروخونه زدن باید داروسازی بخونه آدم و جدا از اون سرمایه اولیه میشه گفت با ...

ممنون که داری با حوصله جوابمو میدی میشه به اینم جواب بدی که جای پیشرفت داره یا تو همون سطح اولیه ات میمونی

ممنون که داری با حوصله جوابمو میدی میشه به اینم جواب بدی که جای پیشرفت داره یا تو همون سطح اولیه ات ...

نه خب پیشرفت میکنی

ولی بنظرم برو برای خانوما خوبه

اگرم سوال داشتی درخدمتم

یکیم به نظرت برم مدرکشو بگیرم خوبه یا اینکه به صورت تجربی تو داروخانه یاد بگیرم بهتره

تجربی خیلییییی بهترررره

اون مدرک زیاد تو یاد گیری تاثیر نداره

تو داروخونه ما که اصلا مهم نیست

من خودمم ندارم