2777
2789
عنوان

کسی آزمایشگاه نیلو سل فری داده؟

6031 بازدید | 28 پست

میخوام بدونم چقدر طول میکشه جواب بدن؟ 

من هر جا پرسیدم 21 روز گفتن، آخرم سر 21 روز آماده شد برای خودم زنگ بزن آزمايشگاه بپرس

شما کجا دادی؟ 

منم هر جا پرسیدم دو یا سه هفته کاری گفتن

نمیشه زودتر بدن آخههههه

آدم می میره و زنده میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیلو که عالیه اکثرا هم زودتر از موعود برگه جواب برات پیامک میاد که حاضره 

یه عده تو تاپیکهای دیگه اومده بودن ازش بد میگفتن فکر کنم پرسنل ازمایشگاههای دیگه بودن دخترعموم رفت اونجا الکی معطلت نمیکنن بعدشم جوابش زودتر حاصر شد پیامک براش اومد اگر کسی واقعا مشکل داشته باشه میفرستن سلفری یا امینو اونوقت چندتا از خدا بخبر اومده بودن میگفتن برای جیب خودشون الکی عیب میزارن که بریم آزسلفری یا امینو بدیم ما که جدیدا رفتیم همه چیش عالی و منطم ودقیق بود

خدایا شکرت
نیلو که عالیه اکثرا هم زودتر از موعود برگه جواب برات پیامک میاد که حاضره  یه عده تو تاپیکهای د ...

وااای خداکنه زود بده

ممنون که تجربه تون رو گفتید خدا خیرتون بده

من 1 به 250 بودم، سنم 37،مجبور شدم بدم چون نگرانم کردن، خداروشکر سالم هست شما هم محض خیال جمعی بده ...

خداروشکر

دعا کنید مال منم سالم باشه