2777
2789

من هر هفته دوستام ی روزشو اوکی میکنن برن بیرون به منم میگن منم فقط میگم باش بعد اون روز از کله ی صب گوشیمو خاموش میکنم مبادا زنگ بزنن من بگم‌مامانم نمیزاره مسخرم کنن😔دیگه بریدم بخدااا

من دیگ ۱۸ سالم شدههه ولی مامانم نمیزاره برم بیرون به هیچ وجه باباممم از اون بد تر 

نه تنها نه با دوستام . خودش همه جا باهام اومده 😔چیکار کنم سه شنبه دوباره قراره برن . جای بدیم نمیرن . کافه و فروشگاه میرن 

هوف خدایااا دلم میخواد بمیرم از دستشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی میخواد شما رو تو پستو نگه داره؟؟

از مادری یاد گرفته بچه رو تو خونه حبس کنه بعد هم شوهرش بده؟

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

ی نه قاطعانه ب دوستات بگو و بگو نمیام 

ولی  با خانوادت  صحبت کن شاید بتونی راضیشون کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من شوهر کرده بودمم مامانم زنگ میزد میگفت  هرجایی باید تا۶ غروب خونت باشی🤣🤣🤣 بعد میگفتم مامان من با شوهرم بیرونم  داریم میریم خونه ی خودمون  میگفت ا  یادم رفت  رفتی   در هر صورت زود برید خونه 🤣

حقیقتا خیلی ازپدرو مادرا به خیاله خودشون دارن از بچشون مراقبت میکنن از گرگای جامعه که بهشون اسیب نزنن...

ولی خودشون دارن بدترین صدمه رو به روحیه بچشون میزنن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

منم۲۰ سالمه نمیذارن😭

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡