2777
2789

😐یه صفحه نوشتم تاپیک ترکید چرا آخه نی نی یار چیز خاصی نبود که قربونت برم...

.

.

در جواب باید بگم خودم شخصا چاره ای جز دانشگاه رفتن نداشتم :قابل توجه پدر مادرا و بچه ها 🙂 درس هیچی نیست یه هنر یادبگیرید ...بذارید بچه هاتون یه هنری داشته باشن مث من الان شرمنده ی خودشون نباشن واقعا خاک بر سرم فقط درس خوندم 😐

بعد اینکه سیستم آموزشی افتضاحه... چیزایی رو درس میدن که در آینده به هیچ دردی نمیخوره..خب چرا بخونیم اینا رو فقط پاس میکنیم تازه برا همون پاس شدنم جونمون بالا میاد..مدرک برا اپلای ،برای کار،ادامه تحصیل مهمه ..ولی نحوه ی آموزش همه چیو خراب کرده ... الان من دنبال آزمون استخدامی ام ولی یجوری درس میدن من یه تست ساده نمیتونم بزنم ...خدا تومن دادم برم یه کلاس دیگه برا آزمون ...خب اینه وضع تدریس 😑

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

کدوم تاپیکه لینکشو میزاری پیلیز

ترکید 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو معنیش روشه. کسی که دنبال بدست آوردن دانش تو حوزه های مختلف و مورد علاقه شه.

دانشگاه تو کشور ما فقط یه چراغ راه محسوب میشه. بلحاظ کاربردی نمیتونه کمک کنه ولی میتونه بشکل تئوریک رشته های مختلف رو به شما معرفی میکنه و آماده تون میکنه برای اینکه برید تو حوزه مورد علاقه تون مهارت کسب کنید. اینطوری مدرک بعلاوه مهارت میتونه کمک کنه تا توی شغل مورد نظرتون تخصص پیدا کنید و پول در بیارید.

اما اگر دانشجوها این مسیر رو دنبال نمیکنن علاجش بستن دانشگاهها نیست.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
دانشجو معنیش روشه. کسی که دنبال بدست آوردن دانش تو حوزه های مختلف و مورد علاقه شه. دانشگاه تو کشور ...

کسی نگفت دانشگاه باید بسته بشه که ...

بله اساتید هم همین معنی دانشجو رو گرفتن دستشون حتی بلد نیستن درس بدن... خیلی از اساتید بی سواد تشریف دارن 😐 یا اگه سواد دارن توانایی انتقالش به دانشجو رو ندارن که همون‌طور که برای معلما به این نکته دقت میشه بنظرم برای اساتید هم باید لحاظ بشه... من استادی دارم که سرش قسم میخورم...محشره واقعا تنها استاد بدرد بخوریه که داشتم..چرا بقیه ی اساتید اینجوری نیستن 😑طرف بلد نیست درس بده ماهم بخونیم بعدم عین عقده ای ها از ما کجا آباد سوال بده و بعدم درس ۴ واحدی بشی ۱۰/۱۲