دارم میمیرم از استرس.مگه ۲ روز قبل از تاریخ پریودی کسی که سیکلش همیشه منظمه اگر رابطه جنسی بدون محافظت باشه احتمال بارداری صفر نیست؟من واسه اولین بار اینو طبق گوگل اعتماد کردیم که بارداری صفره ولی ۴ روز از تاریخ پریودیم گذاشته و پریود نشدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب هیچ کس براش پیش نیومده چنین موردی؟چن مورد نی نی سایت خوندم نوشته بود بخاطر مایع منی و تغییرات هورمونی عقب میندازن ولی بالاخره پریود میشن ولی یه نفرم نوشته بود ۲ روز قبل پریودیش رابطه داشته و باردار شده خدایا رحم کن این ماه بهم دیگه مثل همیشه جلوگیری میکنم فقط همین یک ماه شوهرم گفت خب صفره امتحان کنیم البته قصد بارداری واسه چندین ماه اینده داشتم ولی الان واقعا نه
توروخدا یکم منم مسخره کن بینم باردار میشم شوهرم طبیعی جلو گیری میکنه بی انصاف نمیزاره یه قطره بچکه ا ...
منم شوهرم همینطوره بعد از دو سال و نیم ازدواجمون امسال خودمم میخوام کلی رو مخش کار کردم که بعد از عید دیگه اقدام کنیم ماه اینده قصد مسافرت داشتیم بریم ولی میدونم گند زده بشه به همه چیز