2777
2789
عنوان

خانمای متاهل خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به شوهرت بگو بی بی چک بخره بزار خیالت راحت بشه البته اگه مثبت نشه😂🙄

2 تا دارم تو خونه .خب چن روز از رابطه که گذاشته باشه نشون میده؟مگه نمیگن ۷ روز؟هنوز ۷ روز نشده .من تا ۷ روز از استرس میمیرم

یعنی رابطه داشتین و پریود نشدین؟

عزیزم بستگی به تخمک گذاریت هم داره تاریخشو میدونی نزدیک پریودی تخمک دیگه مرده

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

خب هیچ کس براش پیش نیومده چنین موردی؟چن مورد نی نی سایت خوندم نوشته بود بخاطر مایع منی و تغییرات هورمونی عقب میندازن ولی بالاخره پریود میشن ولی یه نفرم نوشته بود ۲ روز قبل پریودیش رابطه داشته و باردار شده خدایا رحم کن این ماه بهم دیگه مثل همیشه جلوگیری میکنم فقط همین یک ماه شوهرم گفت خب صفره امتحان کنیم البته قصد بارداری واسه چندین ماه اینده داشتم ولی الان واقعا نه

عزیزم بستگی به تخمک گذاریت هم داره تاریخشو میدونی نزدیک پریودی تخمک دیگه مرده

اره عزیزم تاریخ تخمک گذاریم میدونم و الان نباید تخمکی داشته باشم مگه اینکه کل ماه من هی تخمک بسازم😂

اره عزیزم تاریخ تخمک گذاریم میدونم و الان نباید تخمکی داشته باشم مگه اینکه کل ماه من هی تخمک بسازم😂

😅😅😅😅این دیگه برات ته بدشانسیه

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
از بس خواهرمو مسخره کردم تو جلوگیری ۲ تا گیرش اومده. خدایا منو ببخش ☹😢😂🤣

توروخدا یکم منم مسخره کن بینم باردار میشم شوهرم طبیعی جلو گیری میکنه بی انصاف نمیزاره یه قطره بچکه از بچه بیزاره دعا کن از دستش در بره منم باردار شم

کمش باید دو هفته بگذره بعد بی بی نشون بده شاید استرس داری نمیاد،مرزنجوش بجوشون بخور،عرق رازیانه

حلوا گرم و صبحونه گرم میخورم تو غذاهام هم زعفرون میریزم.آویشن و بابونه هم دم کردم خوردم با نبات داغ ولی خبری نیس .درد کمر قبل پریودی هم هرازگاهی دارم 

توروخدا یکم منم مسخره کن بینم باردار میشم شوهرم طبیعی جلو گیری میکنه بی انصاف نمیزاره یه قطره بچکه ا ...

منم شوهرم همینطوره بعد از دو سال و نیم ازدواجمون امسال خودمم میخوام کلی رو مخش کار کردم که بعد از عید دیگه اقدام کنیم ماه اینده قصد مسافرت داشتیم بریم ولی میدونم گند زده بشه به همه چیز