2777
2789
عنوان

عروس بدجنس

1316 بازدید | 28 پست

سلام دوستان لطفاً تاپیک نترکونید من حرف حق میگم

. عروسمون خیلی بدجنسه میگه شوهرم فقط مال منو خانوادم هست ما هیچی بخدا خیلی براش زحمت میکشیم یکبار هم نشده که با صدای بلند باهاش حرف بزنیم چه برسه که دعوا کنیم خیلی قدر ندون هست .تاجایی که می‌شناسمش خیلی حسود و عقده ای هست حتی با خودش هم دعوا می‌کنه میگم شما هم از این عروسا دیدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زندگیشون به خودشون ربط داره  هرکاریم کردین برا داداشت کردین منتی سر عروس نیس

می‌دونم عزیزم ولی خودت فکر کن این درسته که شوهرشه ولی این شوهر پدر مادر خواهر و برادر داره پس اینا چی

می‌دونم عزیزم ولی خودت فکر کن این درسته که شوهرشه ولی این شوهر پدر مادر خواهر و برادر داره پس اینا چ ...

میترسه یه چی شده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بنظرم زندگیتو بکن شوهرشه دوسداره براخودش باشه دغدغه ی دیگه ای نداری؟!؟!از قدیم گفتن پسر که زن میگیره پسر مردم میشههه دختر سمت خانوادشه البته بستگی ب ذات هم داره رو خودت کار کن برامادرت بشی بعدها 

پیش داداشتم حرف زنشو نزن زندگی نپاشون داداشته که هست دیگه زندگی خودشو داره  تامام

بنظرم زندگیتو بکن شوهرشه دوسداره براخودش باشه دغدغه ی دیگه ای نداری؟!؟!از قدیم گفتن پسر که ...

ما اصلا به فکر خراب کردن زندگی نیستیم بخدا خوبشون میخام میخام مثل یه خانواده باشیم محبت داشته باشیم نسبت به هم

ببین چیکار کردین اونم اینجور جبهه گرفته وگرنه بی دلیل نمیشه که،یه رفتاری کردین ،در کل هم در آخر اون ...

دقیقا کاش نشینن پشت سر زنش حرف بزنن پر کنن شوهره رو واقعا گناهه خیلی زندگیا سر همین مسئله که زنه شوهرشو میخاد

خانواده پسره رو میخان براشون کار کنه 

ما اصلا به فکر خراب کردن زندگی نیستیم بخدا خوبشون میخام میخام مثل یه خانواده باشیم محبت داشته باشیم ...

به چی حساسه ؟؟؟!فقط دع‌تشون کنید حتی نگو تز سر راه چیزی بخرن ببین ب چی دقیقا حساسه انجام ندین مل انتظاراتتونو از داداشتون قطع کنید رفتو امد رو حفظ کنید اگر بازم دیدین بدجنس بازی دراورد اونوقت میفهمید کلا نمیخادتونو حسادته