2777
2789
عنوان

کلافه شدم برای تکالیف بچه

118 بازدید | 6 پست

به خدا دیگه توانشو ندارم برای هر کلمه مشق بلند میشه حرف میزنه  همهچیزهایی که باعث حواس پرتی  میشه رو دور کردم خونه ساکت 

سه ساعت فقط برای ده خط آخه 

هنوز دو صفحه فارسی داره زبان داره املا هم هست قول جایزه دادم 

معلمشون زمان می‌زاره ولی فایده نداره

فقط وقتی باباش هست بالای سرش تقریبا زود می‌نویسه یه بار مدادشو میندازه یکبار پاک  کن یه بار دستشویی یه بار گرسنه است یه بار آب میخواد. یه بار تعریف  از کلاس می‌کنه  یکبار سوالهای الکی  دیوونه شدم 

شما چکار میکنید؟

کلاس چندمه ؟ من یه اولی دارم یه پنجمی . یه قانون گذاشتیم ساعت پنج شروع مشقه . دختر بزرگم از اول اینجور بار اومده دیگه خودش رو رواله . کلاس اولیم یکم ادا در میاره ولی گاهی باهاش محکم برخورد میکنم گاهی نرم بالاخره راه میایم با هم . باید یکم قاطع باشی یکم مهربون تا حرفتو بخونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با آبجیم دو صفحع ریاضی کار کردم بخدا کمرم داره میشکنه 😔🥲 چ موجودیهه 

خیلی هم بد زبونی میکنه منم بخاطر مامانم مجبورم چیزی نگم

درکت میکنم 🥲

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
اولیه

ببین کلاس اولی سخته بعضی بچه ها بازیگوش ترن ولی اگر بتونی خوب بارش بیاری تقریبا از کلاس سوم مستقل میشه . بشین رک و راست و جدی باهاش طی کن . یه ساعتی رو بذار و سر همون ساعت شروع کنید . بگو بنویس و تمومش کن  هر بار که یه خط رو بدون حواس پرتی نوشت یه ستاره بهش بده . مثلا چهل تا پنجاه تا که شد جایزه بده . 

باهاش با بازی یاد بده 

ببین کلاس اولی سخته بعضی بچه ها بازیگوش ترن ولی اگر بتونی خوب بارش بیاری تقریبا از کلاس سوم مستقل می ...

معلمش هم یکبار گفت ساعت بزار ننوشت دیگه جمع کن نمی‌خواد بنویسه ولی خودش قبول نمیکنه گریه می‌کنه میگه باید بنویسم تا دیر وقت با بی حوصلگی میخواد بنویسه هرچی میگم زود بنویس بلند نشو زود تمام بشه بریم بازی و کارهایی که دوست داری قبول می‌کنه ولی موقع نوشتن دوباره همون بساطه

معلمش هم یکبار گفت ساعت بزار ننوشت دیگه جمع کن نمی‌خواد بنویسه ولی خودش قبول نمیکنه گریه می‌کنه میگه ...

پیش دبستانی رفته که دست ورزی باهاش کار کرده باشن ؟ یکی از دلایل کند بودن بچه ها ضعف عضلات مچ دسته مخصوصا بچه ای که اهل نقاشی و رنگ امیزی نبوده . اگر نرفته مهارتهای دست ورزی حتما باهاش کار کن . اسون ترینش خمیر بازیه