2777
2789

سلام ....تو اون تاپیک نظرات موافق و مخالف زیاد بود و منم الان یه چیزی یادم افتاد گفتم بگم که اگه به نظرتون عیبی نداره بچه اتون بره خونه در همسایه بمونه حداقل به خاطر خود بچه اتون هم شده تفکرتون رو عوض کنید.به قول برخی دوستان بخدا بچه ها قدرت درک ندارن خودشون بفهمن ..وظیفه مادر و پدره نزاره اینکار رو....بچه گدا صفت و پررو بار بیاد یا منحرف بشه فردا روز تو روی شما هم وامیسته و آینده خودش خراب میشه...

یکی از اقوام نزدیک ما تو یک مجتمعی بود ....یکی از واحدها دکتر بودن یکی داروساز بود اون یکی دکتری یه رشته ای داشت یادم نمیاد...وضعشون هم خوب بود....اولین نفری بودن که ماشین شاسی بلند داشتن ولی مادره و پدره چون اعتماد به نفس کاذب خیلی بالا داشتن دیگه فکر میکردن هیچ چیزی برای خودشون و بچه اشون عیب نیست....مادره شاغل تمام وقت نبود ولی دائم هم خونه نبود....دخترشون هر روز از مدرسه برمیگشت میرفت خونه همسایه...ناهارش رو میخورد و می‌خوابید و درساش رو هم اونجا میخوند....دیگه همسایه بخت برگشته ذله شده بود ولی مادر بچه چون دکتر بود  منت میزاشت سر همسایه ‌ها که حالا ما دکتر مملکت هستیم چی میشه سه چهار ساعت دختر دکتر بیاد خونتون بمونه😐 ...و با خنده و تمسخر همه رو رد میکرده....بعد یه مدت دختره تلفن رو برمیداشته به همه دوست و آشناها زنگ میزده و حرف میزده.‌..نگو تو اون فاصله با پسر مجتمع بغلی دوست شده بوده...همسایه هم یا نمیدونسته یا از حرصش فهمیده چیزی نگفته خلاصه دختره از یازده سالگی افتاد تو خط دوست پسر بازی....چهارده سالگی با فضاحت عقدشون کردن و شانزده سالگی یک پسر به دنیا آورد....هجده سالکی دختره و پسره همزمان خیانت کردن و خیلی اوضاع کثیفی شد و با آبروریزی طلاق گرفتن....و دیگه از اون مجتمع رفتن....فکر کن پدر و مادری که سرکوفت دکتر بودنشون رو به سر بقیه میزدن دخترشون حتی سیکل هم نداره....هیچ کس به جز پدر و مادر دلسوز بچه اشون نیست و نظارت نداره رو بچه اتون ...تو رو خدا به خاطر راحتی خودتون بچه رو آواره این خونه اون خونه نکنید.....قتل و تجاوز هم در کار نباشه شاید بچتون چیزهای ممنوعه تو خونه بقیه ببینه و آینده اش خراب بشه....تو این زمونه جبران بعضی اشتباهات ممکن نیست بخدا....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

من میترسم در اینده دخترم بره خونه همسایه بازی کنه و اصلا نمیذارمش

ادم کثیف همه جا هست و‌من میترسم نمیدونم بعضیا چرا بیخیالن

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

قبول دارم عزت نفس بچه از همه چیز واجبتره،من واحد بغلیم برادرمه‌ گاهی پسرم می‌ره با پسرش بازی کنه ،همیییییشه موقع غذا خوردن صداش میزنم ،دوست ندارم حتی کوچکترین توهینی در این رابطه به بچم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما اخونده بعد بچش پارسال هر روز صبح میومد خونمون با خاهرم بازی میکرد تا شب😐😐ناهار و شامم پیش ما بود

بعد مامانش میگف اشکال نداره نوش جونت😐😐😐

اما حتی یه بارم نگفت ابجی من بره خونشون یه غذا بده بهش

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
من میترسم در اینده دخترم بره خونه همسایه بازی کنه و اصلا نمیذارمش ادم کثیف همه جا هست و‌من میترسم ن ...

کاملا درست میگی ،باید خیلی مراقب بود،خیلی از بچه ها حتی از فامیل هم خیلی ضربه خوردن چه برسه به غریبه

همسایه ما اخونده بعد بچش پارسال هر روز صبح میومد خونمون با خاهرم بازی میکرد تا شب😐😐ناهار و شامم پی ...

واجب بود شغل باباشوبگی؟؟؟

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
همسایه ما اخونده بعد بچش پارسال هر روز صبح میومد خونمون با خاهرم بازی میکرد تا شب😐😐ناهار و شامم پی ...

از این جور آدمهایی که بچه پس میندازن بعد مسیولیتش رو میندازن گردن فامیل و همسایه متنفرم،اصلا از آدم سواستفاده گر متنفرم

کاملا درست میگی ،باید خیلی مراقب بود،خیلی از بچه ها حتی از فامیل هم خیلی ضربه خوردن چه برسه به غریبه

وای من وقتی ی خبر ک پدر ب نوزاد دختر خودش تعرض کرده دیگ نمیتونم ب کسی اعتماد کنم همه چی ممکنه فهمیدم ..

واجب بود شغل باباشوبگی؟؟؟

من کاری ب شغلش ندارم

منظورم بچش بود

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
وای من وقتی ی خبر ک پدر ب نوزاد دختر خودش تعرض کرده دیگ نمیتونم ب کسی اعتماد کنم همه چی ممکنه فهمیدم ...

من خیلی مراقب بچه هام بودم کوچکتر که بودن ،به نظرم احتیاط شرط عقله

از این جور آدمهایی که بچه پس میندازن بعد مسیولیتش رو میندازن گردن فامیل و همسایه متنفرم،اصلا از آدم ...

منم خیلی متنفرمممم

من میترسم در اینده دخترم بره خونه همسایه بازی کنه و اصلا نمیذارمش ادم کثیف همه جا هست و‌من میترسم ن ...

کار بسیار خوبي میکنید ‌‌‌‌آدم رو فامیلش تعصب داره ولی خونه فامیل هم زیاد و بدون نظارت نزارید بره......(نمیگم مشروب بده یا خوب...نمیخوام دعوا بشه)ولی یکی از اقوام ما رو مشروب خیلی حساس بود.‌‌...خودشون هم اصلا اهلش نبودن ولی پسرشون از بس رفت موند خونه کسایی که اهل مشروب خوردن بودن بزرگ که شد نه تنها انواع مسکرات میخوره بلکه الکلی شده و هم خودش و هم خانوادش رو زجر میده.....مادرش داره از غصه دق میکنه ولی چه فایده....باید به وقتش نظارت میکردن.....جالبه اوت خانواده هایی که میخوردن الان بچه هاشون موفق هستن ولی این یک الکلی معتاد شده که مایه عذاب همه شده

کار بسیار خوبي میکنید ‌‌‌‌آدم رو فامیلش تعصب داره ولی خونه فامیل هم زیاد و بدون نظارت نزارید بره.... ...

موافقم 

بچه ها میبینن روشون تاثیر میذاره ولی خیلی خوانواده ها اصلا اینچیزارو نمیفهمن

قبول دارم عزت نفس بچه از همه چیز واجبتره،من واحد بغلیم برادرمه‌ گاهی پسرم می‌ره با پسرش بازی کنه ،هم ...

چقدر یا فرهنگی شم😍ا.....بعضی ها فکر میکنن بچه رو پررو و گداصفت و تیغ زن بار بیارن دارن به بچه لطف میکنن.....نمیدونن زرنگ بار آوردن فرق داره با آویزونی و گدا صفتی....

من راهنمایی بودم دوستم گفت پسرها هم پریود میشن ....خودم دیدم ....میرن زیر پتو یک کارهایی میکنن حالشون یه جوری میشه...مثل ما که پریود میشیم اونجامون درد میگیره........بعدها که بزرگ شدم فهمیدم دوستم خودارضایی یه پسری رو دیده...آخه چرا باید دختر نوجوون اینقدر خونه این و اون باشه که حتی خودارضایی ببینه....چرا نظارتی نمیکنن؟؟؟